Princeza od Walesa ove se godine prvi put pojavila u javnosti. Kate Middleton pridružila se kraljevskoj obitelji na Trooping the Colour danas unatoč činjenici da je još uvijek podvrgnuta liječenju od raka.

Kate, koja od veljače prima kemoterapiju zbog nepoznatog oblika raka, vozila se kočijom sa svoje troje djece, princom Georgeom, princezom Charlotte i princem Louisom, tijekom tradicionalne procesije kroz London.

Kate Middleton
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ranije je obitelj viđena kako stiže u Buckinghamsku palaču u automobilu. George je sjedio između Kate i princa Williama, a Charlotte i Louisa nasuprot.

Iako je u automobilu izgledala zabrinuto, nakon što se prebacila u automobil Kate se široko smiješila okupljenima. Fotografije pogledajte u galeriji:

Victoria Jones / Shutterstock Editorial / Profimedia, BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Kate Middleton se smiješi

Razdragano mnoštvo nije moglo dočekati da je vidi i zaželi joj uspješan oporavak, a to je dirnulo princezu. Iako je elegantna bijela haljina koju je izabrala za prvo pojavljivanje otkrila njenu znatno krhkiju liniju, princeza ipak izgleda mnogo bolje nego što su svi očekivali s obzirom na glasine koje su kružile o njenom zdravlju i liječenju.

Kate je jučer objavila da će prisustvovati Pozdravu bojama, u čast svog svekra kralja Charlesa. Dok članovi britanske kraljevske obitelji koji su služili vojsku sudjeluju u paradu, ostali gledaju s balkona Buckinghamske palače. Među onima na balkonu je i Kate Middleton.