'Oduševile su me sve ljubazne poruke podrške i ohrabrenja tijekom posljednjih nekoliko mjeseci. Williamu i meni je to doista puno značilo i oboma nam je pomoglo u nekim teškim vremenima', započela je svoje obraćanje princeza od Walesa, Kate Middleton (42). Objavila je i nikad viđenu fotografiju, koja je uslikana 2024. godine. Vidi se kako je Kate rado boravila u prirodi dok se liječila od raka. 

Otkako je u ožujku otkrila da ima rak i da ide na preventivnu kemoterapiju, javnost je htjela znati detalje o njezinu zdravlju. Ali nove informacije nisu pristizale, osim kada bi princ William s vremena na vrijeme u javnosti rekao 'Kate je dobro'. To se nekad činilo kao da govori da to pitanje skine s dnevnog reda. Sad iz prve ruke znamo da princeza Kate dobro napreduje jer je to sama rekla. 

'Kao što svi koji prolaze kemoterapiju znaju, postoje dobri i loši dani. U tim lošim danima osjećate se slabo, umorno i morate tijelu dati odmor. Ali u dobrim danima, kada se osjećate snažnije, želite najbolje iskoristiti to što se osjećate dobro. Moje liječenje je u tijeku i trajat će još nekoliko mjeseci. U dane kada se osjećam dovoljno dobro, zadovoljstvo mi je uključiti se u školski život, provoditi osobno vrijeme na stvarima koje mi daju energiju i pozitivnost, kao i početi malo raditi od kuće', napisala je. Potvrdila je ono što su mnogi nagađali - u subotu ćemo je napokon vidjeti uživo. 

Kate Middleton
Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

'Veselim se što ću ovog vikenda sa svojom obitelji prisustvovati Kraljevoj rođendanskoj povorci i nadam se da ću se pridružiti na nekoliko javnih angažmana tijekom ljeta, ali jednako tako znam da nije još sve gotovo (što se tiče liječenja, op.a.). Učim kako biti strpljiva, posebno s neizvjesnošću. Slušam svoje tijelo i dopuštam sebi da odvojim potrebno vrijeme za ozdravljenje. Hvala vam puno na razumijevanju i svima vama koji ste tako hrabro podijelili svoje priče sa mnom', istaknula je princeza. 

YouTube, i-Images / Eyevine / Profimedia Britanci strahuju zbog zdravlja njihove buduće kraljice Kate