'Kao što svi koji prolaze kemoterapiju znaju, postoje dobri i loši dani. U tim lošim danima osjećate se slabo, umorno i morate tijelu dati odmor. Ali u dobrim danima, kada se osjećate snažnije, želite najbolje iskoristiti to što se osjećate dobro', otkrila je Kate Middleton (42).

Kate Middleton.
ABC News/ screenshot 

Princeza od Walesa istaknula je kako su je oduševile ljubazne poruke podrške i ohrabrenja tijekom posljednjih nekoliko mjeseci. Dodala je kako su joj te riječi puno značile, ne samo njoj već i Williamu te da su im pomogle u nekim teškim trenucima. 'Moje liječenje je u tijeku i trajat će još nekoliko mjeseci

Kate Middleton
Zak Hussein / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

U ožujku je otkrila da ima rak, nakon što se mjesecima špekuliralo zašto se povukla iz javnosti. Bolest je bila jedna od opcija i javnost je htjela znati detalje o budućoj kraljici. Tek kada su glasine prevršile svaku mjeru, Kate se oglasila i ispričala sve o raku i odlascima na preventivnu kemoterapiju. To je bilo prije 3 mjeseca, a sve do danas vladao je muk. Nije komentirala svoje zdravlje, tek bi povremeno princ William dobacio na javnim okupljanjima: 'Kate je dobro!'. U petak je objavila nikad viđenu fotografiju, a istaknula je kako je nastala 2024. godine. Nagađanja ima li Kate kosu nakon odlaska na kemoterapiju te je li nepokretna, trebala bi prestati u subotu kada ćemo je konačno vidjeti u javnosti. 

undefined
Instagram 

Da aktivno razmišlja o tome da se u subotu pojavi u javnosti nakon dugih šest mjeseci izbivanja, ovih su dana otkrili britanski mediji. Poticali su je na to i brojni pratitelji koji su joj pisali poruke raznog sadržaja na društvenim mrežama. Kritičari su uvjereni kako se Kate oglasila zato što su je optužili da nije rekla svu istinu o raku. 

'Priznala je čim smo je okrivili za laži', pisali su. Inače, povod njezina 'izlaska iz kuće' je službeni rođendan kralja Charlesa, koji se obilježava u sklopu ceremonije 'Trooping the Colour'.

YouTube, i-Images / Eyevine / Profimedia Britanci strahuju zbog zdravlja njihove buduće kraljice Kate