Princeza od Walesa, supruga princa Williama i buduća kraljica, napokon je viđena na službenom događanju. U jeku borbe s rakom Kate Middleton odlučila je prisustvovati Pozdravu bojama, u čast svog svekra kralja Charlesa.

Kako Kate danas izgleda pogledajte u galeriji:

- / Shutterstock Editorial / Profimedia, James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia Kate Middleton nakon 6 mjeseci izbivanja zbog raka

Danas se u Londonu održava tradicionalna Trooping the Color ceremonija kojom se službeno obilježava rođendan britanskog monarha Charlesa III. Dok članovi britanske kraljevske obitelji koji su služili vojsku sudjeluju u paradi, ostali gledaju s balkona Buckinghamske palače. Među onima na balkonu je i Kate Middleton, koje u javnosti nije bilo šest mjeseci. Da će se pojaviti na paradi objavila je jučer i tako iznenadila obožavatelje, koji su vjerovali da je neće vidjeti do kraja godine.

kate middleton
Kensington Palace / Ferrari / Profimedia 

Prva njena fotografija koja se pojavila u javnosti snimljena je dok je Kate sjedila u automobilu. Nakon što je izašla, moglo se vidjeti da je za ovu prigodu odjenula bijelu haljinu, koja je otkrila njenu krhku figuru. Ipak, Kate je u mnogo boljem stanju od onog o kojem se šuškalo posljednjih mjeseci.

Kao što mnogi znaju, princeza od Walesa Catherine, poznatija kao Kate Middleton, daleko od očiju javnosti bori se s rakom. Njeni prijatelji i obitelj ponudili su se da će se brinuti o njoj dok prolazi kroz preventivnu kemoterapiju. Izvori tvrde da je prioritet njenog supruga, princa Williama zbog svega toga osigurati da je ona dobro.

kate middleton
James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Iako je Daily Mail pisao da se Kate posljednjih tjedana češće viđalo izvan kuće kako provodi vrijeme s obitelji, što su mnogi shvatili kao znak da se princeza oporavlja, iz palače ističu da je princezi potrebno više vremena za oporavak i da ti izlasci ne znače da se vratila službenim dužnostima. Ipak, danas je odlučila napraviti iznimku i pojaviti se u javnosti.