Maleni princ Louis nije bio nimalo impresioniran ceremonijom Trooping the Colour, a to se potrudio i pokazati.

Mladog člana kraljevske obitelji, kojeg mnogi obožavaju baš zbog njegovog ekspresivnog ponašanja, kamera je uhvatila se mršti, dok je Kate Middleton (42) čučnula pored svog sina kako bi porazgovarala s njim na balkonu tijekom Parade konjičke garde.

Najmlađe dijete princa i princeze od Walesa ulovljeno je kako zijeva na događaju koji uključuje više od 1400 vojnika koji paradiraju, 200 konja, 400 glazbenika i preleta 70 zrakoplova. U jednom trenutku, nestašni šestogodišnjak je uhvaćen kako povlači uzicu za rolete dok je čavrljao s majkom. Čak je pokušao otvoriti prozor na balkonu pokraj vojvotkinje od Edinburgha.

- / Shutterstock Editorial / Profimedia, Victoria Jones / Shutterstock Editorial / Profimedia Princ Louis

Princ William sudjelovao je u paradi na konju, dok su se njegova djeca pojavila uz majku u kočiji. Princ Louis je i tijekom vožnje kočijom izgledao neimpresionirano, pa je skupio obrve dok je zurio kroz prozor otvorenih usta.

Louis, koji je nosio sako s dvostrukim kopčanjem, kratke hlače, čistu košulju i kravatu, nije mogao sakriti izraze svog lica, što je oduševilo njegove obožavatelje. U jednom je trenu i zaplesao.

Kateina prisutnost također je bila ohrabrujuća za dječaka dok su gledali prolaz aviona s balkona Buckinghamske palače.

Podsjetimo, prije dvije godine nastala je slavna fotografija na kojoj pokriva uši zbog buke aviona.

Princeza Kate je još u ožujku otkrila da je na 'preventivnoj kemoterapiji' za neotkriveni oblik bolesti, dodavši da je njezino liječenje u tijeku i da će trajati nekoliko mjeseci.

Iako se neće vraćati javnim dužnostima s punim radnim vremenom, Kate je jučer otkrila da se sada osjeća dovoljno dobro da u nadolazećim mjesecima može preuzeti mali broj javnih angažmana. Kensingtonska palača objavila je novi portret princeze, koji je ovaj tjedan u Windsoru snimio Matt Porteous, a na kojem ona izgleda dobro.