Princeza od Walesa, Kate Middleton, pojavila se u javnosti nakon šest i pol mjeseci. Događaj koji je odabrala, iako je prvotno bilo najavljeno da neće doći, je Trooping the Colour, tradicionalna ceremonija u čast službenog rođendana kralja Charlesa.

Supruga princa Williama prvo se sa suprugom i djecom pojavila u automobilu, potom su se ulicama Londona provozali u zatvorenoj kočiji, a potom je s ostatkom britanske kraljevske obitelji pozdravila okupljene s balkona Buckinghamske palače. Kateina borba s rakom se nastavlja, no obožavateljima kraljevske obitelji čini se kako je supruga princa Williama u puno boljem stanju od očekivanog.

profimedia-0881889672.jpg
Doug Peters / PA Images / Profimedia 

Majku je uspio zasjeniti samo princ Louis, najmlađe dijete princa i princeze od Walesa, kojeg u javnosti nismo vidjeli od Božića. On je zijevao, plesao i izvodio smiješne grimase dok je promatrao paradu.

Daily Mail upitao je čitačicu s usana Juliet Sullivan što je princ Louis točno govorio, a ona je otkrila da je mali princ u jednom trenutku rekao Williamu: 'Tata, tata, tata, vidi sve te boje!'

kate middleton
Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia 

Dječak je bio fasciniran nastupom 'Red Arrowsa', poznatog akrobatskog tima Kraljevskog ratnog zrakoplovstva, koji je iz letjelice ispuštao crvenu, bijelu i plavu boju.

Tako je otkriveno da Louis princa Williama zove 'Papa', a ranije je objavljeno da ga tako zovu i stariji princ George i princeza Charlotte. Ovu francusku riječ koriste i princ William i princ Harry kada se obraćaju svom ocu kralju Charlesu, a ponekad koriste i kraći oblik 'pa'.

- / Shutterstock Editorial / Profimedia, Victoria Jones / Shutterstock Editorial / Profimedia Princ Louis