Glumac Janko Popović Volarić svoj privatni, ali i poslovni život kad god može drži podalje od očiju javnosti. Zbog toga je ispod radara prošla vijest da je dao otkaz u svom matičnom kazalištu.

Naime, Janko je bio stalni član Lutkarskog kazališta u Zagrebu, a sad se pohvalio uspjehom koji je postigao nakon što je napustio stalni posao.

'Napokon jedna ozbiljna diploma u mom CV-u! Opća planinarska škola PD Grafičar. Najljepše provedeni mjeseci od otkaznog roka u kazalištu do ulaska u slobodne umjetnike!', poručio je pored fotografija na kojima pokazuje svoju diplomu, ali i planinari.

Ispod njegove objave zaredale su se čestitke. 'Koji si ti luđak. Daj da uhvatimo vremena da se družimo', poručio mu je Leon Lučev.

Prije dva mjeseca Janko je u razgovoru za In magazin iskreno progovorio o bizarnim ljubavnim ponudama obožavateljica.

'Bila je ta faza, nisam više aktivan toliko na društvenim mrežama, ali bila je ta faza kad sam bio i to je bilo svega, svašta sam doživio. Neću vam to uopće pričat, te užase koje sam ja vidio...ne mogu', priznao je.

Podsjetimo, Janko je početkom godine boravio u Japanu, a na Instagramu je objavio nekoliko fotografija iz glavnog i najvećeg grada u Japanu, Tokija. Pokazao je ulice, tržnice, visoke zgrade, gužvu... Neki su se obožavatelji našalili i pa upitali je li u Japan došao biciklom, s obzirom na to da je Janko 2021. biciklom išao od Zagreba do Beograda.

Kad je riječ o ljubavi, poznato je samo da ljubi kantautoricu Lovorku Sršen. Janko i Lovorka nisu se odvajali jedno od drugog na dodjeli nagrada 'Rock&Off' u zagrebačkoj Tvornici kulture, a tijekom večeri uočeno je i kako izmjenjuju nježnosti.

Janko Popović Volarić s Lovorkom Sršen na Pula Film Festivalu 2023.
Press/Pula Film Festival 

Inače, ovo nije prvi put da su 'ulovljeni' zajedno. Glumac se prisno družio s kantautoricom i prošlog ljeta na 70. Pulskom filmskom festivalu.

Filip Hofer, Story Janko Popović Volarić domaći je glumac