Nitko ovih dana u Grčkoj nije izgledao bolje od Lauren Sanchez koja je ponosno koračala uz svog zaručnika Jeffa Bezosa - najbogatijeg čovjeka na svijetu.

Odjevena u malu ljubičastu haljinu, ravnog trbuha i bujnih grudi, Lauren je hodala poput žene koja zna da joj nema ravne. Bila je ljubavnica koja je izazvala skandal, a sad se može pohvaliti da je buduća gospođa Bezos, koja već sad uživa u milijardama svog partnera.

Fotografije pogledajte u galeriji:

MEGA / The Mega Agency / Profimedia Lauren Sanchez i Jeff Bezos

Lauren se proslavila kao reporterka u showbusiness novinarstvu i voditeljica.

Iako je bio oženjen, Bezos je pao na njene čari i zbog nje ostavio suprugu s kojom je bio u braku 26 godina, a koja mu je pomogla da postane to što je danas i stekne bogatstvo koje sad ima. U braku su dobili četvero djece.

Nije poznato kada se točno par počeo viđati, no sve je izašlo na vidjelo 2019. godine kada su ih razotkrili američki novinari. U javnost su procurile njihove lascivne poruke, a Bezos je tada objavio da je njegovom braku došao kraj.

Jeff Bezos i Lauren Sanchez u Italiji
Profimedia 

Istu objavu napravila je i Lauren. Naime, ona je bila udana za Patricka Whitesella, koji ju je i upoznao s Bezosom. Patrick i ona u braku su dobili sina Evana i kćer Eleanor Patriciju, a Lauren iz prijašnje veze ima sina Nica.

Kruže glasine da je Jeff potpuno izgubio glavu za Lauren i sluša sve što mu ona govori. Evidentno je nakon početka njihove veze počeo intenzivno vježba te zajedno odlaze u teretanu. Lauren je pobornica poboljšanja izgleda estetskim zahvatima, a navodno je i milijardera natjerala da se mao 'osvježi' botoksom.

Od nekoć skromnog čovjeka posvećenog poslu, Bezos se pretvorio u zaljubljenog tinejdžera koji s Lauren putuje svijetom, vodi je na najekskluzivnija mjesta i priređuje joj zabave s poznatim holivudskim zvijezdama, piše Stil.