Otkako je Kate Middleton, buduća engleska kraljica, otkrila da ima rak i nestala iz javnosti planule su brojne teorije zavjere, među njima i ona da je mrtva.

Princeza od Walesa stala je glasinama na kraj kad se neočekivano pojavila u javnosti, nakon 6 mjeseci izbivanja, a njen izlazak na paradu Trooping the Colour oduševio je njene podanike i cijeli svijet, osobito kad se uzme u obzir da Kate izgleda prilično zdravo, iako vrlo mršavo.

Kate Middleton
James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naravno, komentira se svaki njen korak i gesta, a nikom nije promaknuo ni romantičan trenutak s njenim suprugom princem Williamom koji su kamere zabilježile tijekom tradicionalnog izlaska kraljevske obitelji na balkon palače.

Iako se puno šuškalo o tome da princ William ima ljubavnicu, zaljubljeni pogled koji je par izmijenio govori da je njihov brak i u ovim teškim okolnostima čvršći nego ikad.

profimedia-0881890020 (1).jpg
Doug Peters / PA Images / Profimedia 

Njihovo je ponašanje za britanske medije komentirala poznata stručnjakinja za govor tijela Judi James.

‘Najdirljiviji trenutak dogodio se između Williama i Kate kad su se njihove oči napokon srele’, rekla je za Daily Mail.

‘Williamove bore oko očiju i napućeni mišići oko usana pokazuju njegov unutarnji ponos i moguće olakšanje što se njegova prelijepa žena ponovo nalazi uz njega, dok je Kate, koja se do dolaska na ovu pozornicu vidljivo opustila, uzvraćala širokim osmijehom punim ljubavi’, dodaje Judi.

Više fotografija Williama i Kate s obitelji pogledajte u galeriji: 

Doug Peters / PA Images / Profimedia Princ William i Kate Middleton s obitelji na balkonu