Princeza od Walesa, Kate Middleton, ponovno sepojavila u javnosti nakon šest i pol mjeseci pauze, kao što je jučer objavila u emotivnoj objavi objavljenoj na službenim stranicama princa i princeze od Walesa na društvenim mrežama. Događaj koji je odabrala, iako je prvotno bilo najavljeno da neće doći, je Trooping the Colour, tradicionalna ceremonija u čast službenog rođendana kralja Charlesa.

Supruga princa Williama prvo se sa suprugom i djecom pojavila u automobilu, potom su se ulicama Londona provozali u zatvorenoj kočiji, a potom je s ostatkom britanske kraljevske obitelji pozdravila okupljene s balkona Buckinghamske palače.

princ louis, kate middleton, princ william, princ george, princeza charlotte
Victoria Jones / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kako Kate nije bila na službenom događanju od prosinca 2023., svaki se detalj pomno prati diljem svijeta, a dok se priča o princezinom stajlingu koji nosi tajnu poruku, toplom trenutku s njezinom kćeri Charlotte i zabavi koju je ponovo priredio nestašni  princ Louis sada znamo i što se govorilo u kraljevskoj obitelji.

MailOnline je kontaktirao čitačicu s usana Juliet Sullivan, koja je pogledala snimku kako bi saznala što je princ George rekao svojoj majci dok su sjedili u kočiji.

Dok su se ljudi okupljali na ulicama kako bi mahali njegovoj majci, mališan koji je trenutno drugi u redu za prijestolje navodno je rekao: 'Svi izgledaju tako sretno'.

kate middleton
Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia 

I doista, maleni princ je primijetio očito nakon što je njegova majka napokon viđena u javnosti - nakon mnogo nagađanja i teorija zavjere, svima je laknulo što je Kate Middleton očito bolje nego što se mislilo.

Svi članovi obitelji djelovali su odlično raspoloženi i zadovoljni što je Kate Middleton konačno dovoljno dobro da se vrati u javnost, okružena svojim najmilijima koji su je uz teške trenutke podržavali otkako joj je dijagnosticiran rak.

Kralj Charles i Camilla Parker Bowles
- / INSTAR Images / Profimedia 

Inače, Sullivan je za spomenuti portal rekla da je kralj Charles bio oduševljen kako je izgledala parada njemu u čast.

'Pogledaj ovo! Lijepo! Tako je šareno!', navodno je kralj rekao svojoj ženi kraljici Camilli, prenosi Glossy