Maja Lena Lopatny rodila je svoje prvo dijete u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, piše Gloria. Kći glumice Mije Begović (61) i vaterpolista, zlatnog olimpijca i poznatog ugostitelja Ronalda Lopatnyja, osjeća se dobro i jedva čeka doći kući sa svojom novorođenom kćeri čije je ime otkrila tek članovima obitelji i najužem krugu prijatelja.

Da će ona i njen partner Karlo Šeparović po prvi put okusiti čari roditeljstva, 32-godišnja magistrica novinarstva otkrila je prije pet mjeseci.

Instagram Trudna Maja Lena Lopatny s partnerom Karlom

'Presretni smo, ovo su nam najljepši životni trenutci. Uistinu se osjećam blagoslovljeno, i tek sada mogu razumjeti žene koje su postale majke. Osjećaj da se jedan novi život razvija u nutrini je apsolutno očaravajuć', rekla je tada bivša TV voditeljica.

Ranije su je u trudnoći mučile mučnine, no kasnije se osjećala bolje.

Porodila ju je ginekologinja Velena Radošević, koja je bila i na porodima Helene Livaković u siječnju ove godine, pjevačice Maje Šuput, Ane Maslać Plenković, Ane Karamarko i brojnih drugih javnosti poztnatih dama.

Maja Lena Lopatny kći je Mije Begović
Instagram 

Karlo je bio uz nju kad je ostala bez oca, proslavljenog vaterpolista Ronalda Lopatnyja.

Prije očeve smrti Maja Lena je s roditeljima, koji su se razveli nakon devet godina braka, slavila sve obiteljske blagdane, a bivši su supružnici zbog svoje kćeri bili u izvrsnim odnosima.

'Svoje sam roditelje ujedinila tako da barem za obiteljske blagdane budemo zajedno. Božić i Uskrs uvijek smo provodili zajedno. Mogu reći da je svaki dan težak i imam osjećaj da mi nedostaje pola srca. Za Božić ću sigurno otići i k njemu na grob. Tatina i moja ljubav neraskidiva je poveznica dvaju svjetova', rekla je ekskluzivno za Story pretprošle godine.

7923.jpg
Goran Čižmešija 

'Maja Lena i njezin otac imali su zaista poseban odnos. Mislim da sam joj izabrala divnog tatu, a on joj je sve dao. Maja Lena je mene i mog bivšeg, pokojnog supruga prizvala za obiteljski stol. Dugo se borio s bolesti, a to je jako teško. Živio je da je pripremi na sve. Jako su puno pričali, a posljednje razdoblje su stvarno intenzivno razgovarali. Ona danas u svakoj situaciji zna što bi joj on rekao. To posebno prepoznajem jer sam i ja bila jako vezana uz svog tatu, a i moj je tata prerano otišao, i to iznenada. Nismo se čak ni uspjeli pozdraviti pa mi je to zaista teško. Maja i ja smo, nažalost, u sličnim godinama izgubile oca. Moram priznati da mi je najdraža Majina osobina što može istinski duboko voljeti i poštovati ljude oko sebe', rekla je njena majka Mia.