Nekadašnja novinarka i sportska voditeljica Lana Banely pojavila se na utakmici Hrvatska-Španjolska u Berlinu. Lijepa Lana nakon odlaska s HRT-a rijetko je u javnosti pa je obožavatelje iznenadila. Za ovu prigodu je odabrala hrvatski dres, bijele hlače i smeđu Chanel torbu.

Riječ je o modelu koji stoji više od 8000 eura, a napravljen je od janjeće kože, ali na svim službenim stranicama je rasprodana.

lana banely
Marko Lukunic/PIXSELL 

Lana je nakon deset godina na HRT-u krajem 2018. godine odlučila krenuti potpuno novim karijernim pravcem. Završila je dizajn interijera i otvorila obrt 'Lana Banely Design'.

'Istina je da s 1. listopadom odlazim s HRT-a. Nakon deset godina provedenih na Hrvatskoj radioteleviziji osjetila sam da je vrijeme za neke nove izazove u mom životu. Ovo je prekid radnog odnosa, ali ne i prijateljstava stečenih svih ovih godina u divnom sportskom kolektivu koji ću pamtiti samo po najboljem', izjavila je tada Lana.

S tim se potezom i povukla iz javnog života, a posvećena je novom poslu i obitelji. U braku je s nogometnim menadžerom Andyjem Barom, a zajedno su dobili dvoje djece.

Lana Banely i Andy Bara u braku su od 2013.
Story arhiva 

Svojevremeno je njihov ljubavni život punio novinske stupce. Naime,  svojevremeno je bio u braku s magistrom farmacije Anitom Ljubić.

Nedugo nakon razvoda od Anite, Andy je upoznao tada sportsku novinarku Lanu. Ubrzo su počeli i živjeti zajedno, a u javnosti su prvi put viđeni kad ga je Lana dočekala na Plesu. Na upit o tome što misli o tome kad njezinog partnera gledaju druge žene, Lana je svojevremeno odgovorila:

'Imponira mi kad druge žene gledaju mog dečka jer mi to daje potvrdu da mi izbor i nije tako loš. Mala doza ljubomore je dopuštena, kada je ne bi bilo, ne bi bilo ni ljubavi.'

Lana banely i Andy Bara svoju su vezu navodno počeli u ljubavnom trokutu
Story arhiva 

Isto tako, otkrila je čime ju je nogometni menadžer osvojio.

'Andy se pri osvajanju pokazao čvrstim i odlučnim i ništa mu nije bilo teško kako bi me osvojio, a ja to volim. Sportaši smo, razumijemo taj način života', rekla je ova bivša taekwondoašica.

Jedno vrijeme su se pojavili tračevi da je par prekinuo. Međutim, Lana i Andy su od 2013. u sretnom braku.

Story arhiva, Story Lana Banely