Kate Middleton oduševila je obožavatelje pridruživši se kraljevskoj obitelji tijekom subotnje parade Trooping the Colour 2024. u Londonu. Bilo je to prvi put da se pojavila u javnosti ove godine.

Princeza od Walesa (42) — koja je u ožujku objavila da je bila podvrgnuta kemoterapiji zbog neimenovanog oblika raka, nosila je bijelu haljinu s dugim rukavima obrubljenu crnom mašnom dok se vozila u kočiji sa svojom djecom - princom Georgeom (10), princezom Charlotte (9) i princom Louisom (6).

Kate Middleton
James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Dosad je Kate na ovim paradama, kojima se obilježava rođendan monarha, gotovo isključivo nosila haljine Alexandera McQueena, a ove se godine odlučila za zaokret i odjenula kreaciju Jenny Packham.

Kate je kosu skupila u punđu te joj dodala odgovarajući crno-bijeli šešir s potpisom Philipa Treacyja. Uz haljinu je kombinirala bijele Jimmy Choo cipele, ali i svoje omiljene biserne naušnice s potpisom Cassandre Goad čija je cijena 5650 eura.

Princeza je već nosila ove naušnice na krštenju princa Louisa 2018. godine, kada ih je uparila s haljinom krem nijanse i upadljivom trakom za kosu. Mnogi su primijetili koliko se njen život promijenio otada.

kate middleton
Matt Porteous/PA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

U subotu je u ruci držala pismo torbicu s potpisom modne kuće Mulberry, a haljinu je ukrasila brošem Irske garde, čija je počasna pukovnica.

Prinčevi George i Louis izgledali su elegantno u odijelima s dvorednim kopčanjem i plavom kravatama, dok je princeza Charlotte odabrala mornarsku haljinu obrubljenu bijelom mašnom u skladu s haljinom njene majke.

James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia, - / Shutterstock Editorial / Profimedia Kate Middleton u javnosti nakon 6 mjeseci