Chef David Skoko u nedavnom je intervjuu poručio Hrvatima da moraju zdravije jesti jer previše njih ima problem s prekomjernom težinom.

'Hrvatskoj naciji bih preporučio da počnu zdravije jesti jer ste debeli. Znači jedete kao prasci krumpira, mesa i pekarskih proizvoda… To je koma! Jedite više ribe, jedite više zelenja, više zdrave hrane, više se krećite. Bit će vam svima skupa, i nama, i meni, i svima vama i vašoj djeci bolje', poručio je za gostiona.com.

Njegov komentar nije se svidio Jacquesu Houdeku, koji ga je odlučio prozvati u komentarima. Svoj odgovor je napisao velikim slovima.

'Nevjerojatno bahato i neprimjereno ponašanje. Osobito, ova gestikulacija rukama, prema ustima, uz 'prikladan' izraz lica. Fuj. OK, shvatili smo, gade Vam se debeli Hrvati. Nadam se da Vam je sad lakše, nakon što ste se ovdje, na ovakav način, 'ispromovirali'. Ovo zaslužuje svaku osudu! Lijep pozdrav od debelog', poručio mu je pjevač.

Jacques Houdek
Instagram 

Jacques nije bio jedini kojemu se nije svidio Skokin komentar. Svoje nezadovoljstvo njegovim komentarom izrazilo je i niz drugih korisnika društvenih mreža.

'Ponašanje ravno balavcu u srednjoj skoli, neprimjereno 'prestižnom kuharu'. A kada se Vi g. Skoko hranite tako zdravo, kako to da i Vi imate ozbiljne zdravstvene probleme….Jako bahato ponašanje u svakom slučaju', napisala je jedna korisnica na Instagramu.

Anketa

Tko je u pravu?

Više fotografija pjevača pogledajte u galeriji:

Instagram Jacques Houdek na Tajlandu