Prije tri godine, glumac Armie Hammer, našao se u središtu skandala kada su u javnost procurile poruke uznemirujućeg sadržaja koje je navodno slao bivšim partnericama između 2016. i 2020. godine. Poruke su objavljene na Instagramu, na profilu žene imena Effie koja se u ožujku 2021. odvažila doći na konferenciju za medije s odvjetnicom, pritom ne navodeći svoje prezime, te plačući optužila holivudskoga glumca da ju je satima silovao.

Kada joj je bilo samo 20 godina, počeli su komunikaciju preko društvenih mreža. Tvrdila je da ju je glumac 2016. fizički, psihički i seksualno zlostavljao tijekom cijele veze. Tada su, navodno, često prekidali i mirili se, a glumac nikada nije znao mjeru u zadovoljstvima.

Armie Hammer tvrdi da je bio zlostavljan u djetinjstvu
Profimedia 

S obzirom na to da je 37-godišnjak poruke slao dok je još bio u braku s Elizabeth Chambers, nakon deset godina idile uslijedio je razvod. Upravo kada su mu karijera, privatan život, ugled i dostojanstvo bili poljuljani, glumac se samovoljno prijavio na liječenje zbog problema s drogom, alkoholom i seksom.

'Moje ponašanje zapravo znači da sam šu**k. Ovdje sam da bih priznao svoje pogreške, preuzeo odgovornost za činjenicu da sam bio seronja, da sam bio sebičan, da sam koristio ljude kako bih se osjećao bolje, a kad sam završio, nastavio sam dalje. Sada sam zdravija, sretnija, uravnoteženija osoba. Mogu biti tu za svoju djecu onako kako nikada nisam bio... Zaista sam zahvalan za svoj život i oporavak', rekao je Armie Hammer koji je potvrdio da su svi susreti sa spomenutim ženama bili sporazumni, ali priznao je naposljetku da je u ljubavnim vezama bio emocionalni zlostavljač.

Armie Hammer se razvodi od Elizabeth Chambers
Profimedia 

Armie se sada u jednom podcastu osvrnuo i na optužbe da je kanibal: 'Ljudi su me zvali kanibalom. Kao da sam jeo ljude! Što? Znate li što morate učiniti da biste bili kanibal? Morate stvarno pojesti te ljude!', rekao je.

Armie je istaknuo i kako njegova holivudska karijera sada stagnira, ali da planira napisati vlastiti scenarij. Iako okružno tužiteljstvo Los Angelesa nije podiglo optužnicu protiv glumca, svejedno je 'izbačen' iz Hollywooda, te već godinama nije ostvario konkretnu ulogu.

Više fotografija glumca pogledajte u galeriji:

Profimedia Armie Hammer viđen je s djecom na bazenu, a iza njega je niz stravičnih skandala.