Britanski poduzetnik Charles Pearce na društvenim mrežama s vremena na vrijeme dijeli svoje stavove i mišljenja, a ovog puta kritizirao je neke od najpoznatijih svjetskih modnih kuća, Giorgio Armani i Dior, koje se trenutačno nalaze u žiži skandala. Naime, otkriveno je da ove luksuzne modne kuće dobavljačima plaćaju 57 dolara za proizvodnju torbica, a zatim ih u maloprodaji plasiraju za pet puta veću cijenu, piše Business Insider.

'Godinama već govorim da brendovi vrlo vjerojatno prave vlastite kopije… Ali još je gore što tvoja torba stoji 57 dolara da se napravi, a ti je kupiš za 2800 dolara', napisao je uz snimku.

Charles Pearce
Instagram 

Charles je trenutačno u procesu razvoda od Elle Dvornik, a na društvenim mrežama posljednji put oglasio u lipnju, kada je svojim obožavateljima zahvalio na brojnim rođendanskim čestitkama.

'Oprostite zbog kašnjenja... Nisam se sjetio objaviti, ali hvala vam što ste me se sjetili u ponedjeljak, hvala vam na nevjerojatnim, pozitivnim porukama. Zaista sam skroman čak i sada u svojoj 48. Ja i djeca smo blagoslovljeni što smo u srcima toliko divnih ljudi! Ovo je rođendanska čestitka od Balie za mene, stvarno mi se sviđa, mi i članovi naše obitelji koji nam nedostaju jer nisu s nama, ali su s nama svakodnevno u srcu. Za sve nas, za nevjerojatnu godinu, za ljubav i istinu! Još jednom hvala', poručio je Pearce pored fotografije čestitke koju je za njega napravila Balie. 

Transformacija Charlesa Pearcea
Instagram 

Domaći mediji lani su pisali da je Charles Pearce tužio Ellu zbog udjela u kući u Balama u kojoj žive od 2021. godine. Prema zemljišnim knjigama Ella je bila upisana kao jedina vlasnica i kuća glasi samo na nju, a nakon što je ona ekskluzivno za Story potvrdila da se razvode zabilježeno je da ju je Charles tužio zbog udjela u njoj.

U svibnju se Charles upisao na polovicu kuće. Naime, britanski poduzetnik dobio je presudom polovicu kuće. Na kući je i hipoteka za kredit od 252.000 eura pa je Britanac presudom dobio i pola kredita za otplaćivanje. Ella i Charles zajedno su proveli 10 godina, od čega četiri u braku

Više fotografija bivšeg para pogledajte u galeriji:

Story arhiva, Story Ella Dvornik Pearce i Charles Pearce kroz godine