Britanski poduzetnik Charles Pearce, koji je u procesu razvoda od Elle Dvornik, na Instagramu je zahvalio svima koji su mu uputili lijepe čestitke za 48. rođendan.

'Oprostite zbog kašnjenja... Nisam se sjetio objaviti, ali hvala vam što ste me se sjetili u ponedjeljak, hvala vam na nevjerojatnim, pozitivnim porukama. Zaista sam skroman čak i sada u svojoj 48. Ja i djeca smo blagoslovljeni što smo u srcima toliko divnih ljudi! Ovo je rođendanska čestitka od Balie za mene, stvarno mi se sviđa, mi i članovi naše obitelji koji nam nedostaju jer nisu s nama, ali su s nama svakodnevno u srcu. Za sve nas, za nevjerojatnu godinu, za ljubav i istinu! Još jednom hvala', poručio je Pearce pored fotografije čestitke koju je za njega napravila Balie.

Ella Dvornik Pearce i Charles Pearce.jpg
Story 

Domaći mediji lani su pisali da je Charles Pearce tužio Ellu Dvornik zbog udjela u kući u Balama u kojoj žive od 2021. godine. Prema zemljišnim knjigama Ella je bila upisana kao jedina vlasnica i kuća glasi samo na nju, a nakon što je ona ekskluzivno za Story potvrdila da se razvode zabilježeno je da ju je Charles tužio zbog udjela u njoj.

'Zabilježuje se spor radi utvrđenja i podjele bračne stečevine', stajalo je u zabilježbi te se navodi da kuća ima 124 kvadratna metra, dvorište od 551 kvadratna metra, to jest da ukupna kvadratura kuće iznosi 675 kvadratnih metara.

Ella Dvornik
Instagram 

U svibnju se Charles upisao na polovicu kuće. Naime, britanski poduzetnik dobio je presudom polovicu kuće. Na kući je i hipoteka za kredit od 252.000 eura pa je Britanac presudom dobio i pola kredita za otplaćivanje.

Podsjetimo, Ella i Charles zajedno su proveli 10 godina, od čega četiri u braku. Vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu, a vijest o razvodu Ella je potvrdila za Story nakon višemjesečnih šuškanja.

Instagram Kuća Elle Dvornik