Leonarda Lončar opet promijenila frizuru: Sve je oduševila novim imidžem, ima i novu boju i novu duljinu kose

Rezultat su podijelili s Instagram stranice frizerskog salona i pokazali koliko je Leonarda bila oduševljena krajnjim ishodom.

Privatni album

Leonarda Lončar nedavno je u potpunosti skratila kosu i pokazala novi imidž. Izbrijana frizura sjajno joj pristaje i maksimalno naglašava njezinu priordnu ljepotu.

Sada joj je kosa malčice narasla te je ponovno otišla k frizeru kako bi je stilizirala. Rezultat su podijelili s Instagram stranice frizerskog salona i pokazali koliko je Leonarda bila oduševljena krajnjim ishodom.

Instagram 

'I prije sam nosila kratku kosu pa mi ovo nije neobično. Došlo mi je i otišla sam u frizerski salon koji se nalazi u mojoj zgradi', rekla je nedavno samo za Story 52-godišnja modna ikona.

Podsjetimo, Leonarda i Zvone Boban šokirali su javnost kada su 2021. objavili da će živjeti odvojeno, ali će se zajedno brinuti o djeci te da će se uvijek uzajamno poštovati. Početkom godine su za Story otkrili da su svojoj ljubavi odlučili dati novu šansu.

luka cerovina 

'Istina je, Zvone i ja opet smo zajedno, jako smo sretni', ekskluzivno za Story potvrdila je Lea čija je sreća u glasu zbog izgubljenog pa ponovno nađenog bila gotovo opipljiva.