Prošlog tjedna održao se najiščekivaniji događaj godine, L'ADRIA STORY HALL OF FAME, koji je i ovaj put tradicionalno okupio najveće hrvatske i regionalne zvijezde.

Story je u društvu zvijezda proslavio 22 godine postojanja, a svojim gostima dobrodošlicu smo poželjeli na najglamuroznijem crvenom tepihu u regiji, kako i dolikuje slavlju u društvu ikona. I ovaj, 11. put po redu, Story je uz podršku partnera nagradio brojne domaće i regionalne medijske, umjetničke i estradne zvijezde.

Storyjeva IKONA STILA powered by ARENA CENTAR je Leonarda Lončar kojoj je na najdužem crvenom tepihu u Hrvata društvo pravila kćer koja za razliku od poznatih roditelja zazire od svjetala reflektora.

DSC06624.jpg
Story Press 

Leonardu smo priveli na čašicu razgovora gdje nam je, osim što je oduševljena nagradom, ispričala i kako izgleda zajednički život sa suprugom Zvonimirom Bobanom nakon pomirenja. Naime, lijepa modna dizajnerica i bivši nogometaš nikada se službeno nisu ni razveli.

Leonarda Lončar
Story Press 

'Mi smo ponovno zajedno s tim da ljubav nikad nije bila upitna. Stjecanjem okolnosti smo se malo razdvojili i sad uživamo više nego što smo prije razdvajanja. Djeca nam se malo rugaju. Smiju nam se da se ponašamo kao tinejdžeri, a mi se tako i osjećamo', rekla je Leonarda pa progovorila i o planovima za nadolazeće ljeto.

'Trenutno baš i ne putujemo previše, ali se svi veselimo moru. Ja sam si zadala malo previše posla, vodim obiteljski restoran, s tim se najviše zabavljam', kaže Leonarda koja se prije nekoliko godina vratila u Zagreb nakon višegodišnjeg života u inozemstvu. Pitali smo je planiraju li se opet seliti iz Lijepe Naše budući da Zvone zbog posla često boravi u Italiji.

DSC_7946.jpg
Story Press 

'Samo kao turist. Italija mi je u srcu, pogotovo Milanu, ali smo tu u Zagrebu Zvone i ja, a pogotovo djeca, stvorili neko naše gnijezdo. Zagreb je naša oaza, i obiteljska i prijateljska, kompletan način života ovdje smo prilagodili sebi', rekla je.

S obzirom na zavidne karijere koje iza sebe ima poznati par Boban, zanimalo nas je i jesu li djeca krenula njihovim stopama i pokazuju li afinitete za njihova zanimanja.

'Ne, oni su kompletno svoji i posebni', zaključila je Leonarda.

Više fotografija s najglamuroznijeg crvenog tepiha pogledajte u našim galerijama.

Story Press Story Hall of Fame 2024. prvi dio
Story Press Story Hall of Fame 2024. drugi dio
Story Press Story Hall of Fame 2024. treći dio