Jedan od najglamuroznijih društvenih događaja u Hrvatskoj, L’Adria Story Hall of Fame, sinoć je okupio brojne poznate 'face', a događanje nije propustila ni Jelena Rozga, koja je osvojila nagradu za regionalnu zvijezdu godine. Otkrila nam je tajnu svog dugogodišnjeg uspjeha koji ne jenjava.

'Ja mislim da su to godine, 28 godina, odlične pjesme koje se prenose iz generacije u generaciju. Zaista sam sretan čovjek što na moje koncerte dolaze djeca od kojih su te pjesme zapravo starije. I to je najljepša stvar koja se može dogoditi bilo kojem pjevaču', ispričala nam je.

DSC_9318.jpg
Story Press 

Jelena već godinama održava besprijekornu liniju, poznato je kako ima 57 kilograma, a govorila je i o tome da se ne može udebljati jer ima problema sa štitnjačom. Prije 18 godina pjevačici je otkrivena hipertireoza, a zatim i tahikardija.

'Ma jedem i burek i krafne i sve, ali ne svaki dan. Pazim šta jedem i malo sam stroža oko toga posljednje dvije godine zbog svog zdravlja i štitnjače, iako naravno dam si oduška povremeno. Ključ je u umjerenosti i ravnoteži. Također, ja puno spavam, ne pijem alkohol i to je jedan od glavnih razloga zbog kojih izgledam tako kako izgledam', rekla nam je.

DSC06705.jpg
Story Press 

Pitali smo ju kako je zdravlje, a simpatična pjevačica nam je kratko odgovorila: 'Tu sam, što znači da sam dobro, hvala na pitanju'.

U galeriji pogledajte tko se sve pojavio na ovogodišnjem Story Hall of Fameu:

Story Press Story Hall of Fame 2024. prvi dio