'Ona je godinama ista. Nije ni dana ostarjela, a linija joj je savršena', česti to komentiraju fanovi Jelene Rozge koja će ovog ljeta proslaviti 47. rođendan. Poznato je kako ima 57 kilograma, ali i kako se ne može udebljati jer ima problema sa štitnjačom. Prije 18 godina pjevačici je otkrivena hipertireoza, a zatim i tahikardija. 

Jelena Rozga u traperu od glave do pete
Robert Gašpert 

'Moji problemi sa štitnom žlijezdom ne daju mi da se udebljam ni pola kilograma, ali na to utječe i genetika i to što živim pored mora. Štitna žlijezda me ponekad baš zeza, ali generalno se dobro osjećam. Ne dam se ja, samo osmijeh na lice i pozitiva', rekla je Rozga svojedobno za srpske medije. Ne skriva da je veliki gurman, ali pazi što jede. 

Jelena Rozga, Porin 2014.
promo 

'Trudim se da hrana koju unosim bude lagana i zdrava. Jedem više puta dnevno, ali u manjim količinama, zato što to odgovara mom organizmu. Nekada si dam oduška i opustim se. Volim mediteransku hranu, laganiju prehranu, koja sadrži dosta voća, povrća i ribe. Zimi obožavam jesti pečene kestene', rekla je svojedobno za express.ba. Tripice ne voli, kao ni pršut i janjetinu, ali zato svaki dan jede juhu. 

Jelena Rozga
Robert Gašpert 

Liniju odražava i stalnim gažama, odnosno skakutanjem po pozornici. 

'Na pozornici provedem nekoliko sati pjevajući i plešući, i to je odličan način da ostanete fit i budete u dobroj kondiciji', ispričala je Rozga. Ujutro voli doručkovati omlet s bjelancima, maslinama i mladim sirom, a za ručak je juha, meso i salata. Večera je, najčešće, rezervirana za ribu i povrće. 

Instagram Jelena Rozga jedna je od najbolje odjevenih poznatih Hrvatica