Konačno je stigao najiščekivaniji događaj godine, L'ADRIA STORY HALL OF FAME, koji je i ovaj put tradicionalno okupio najveće hrvatske i regionalne zvijezde.

Story u društvu zvijezda slavi 22 godine postojanja, a svojim gostima dobrodošlicu smo poželjeli na najglamuroznijem crvenom tepihu u regiji, kako i dolikuje slavlju u društvu ikona. Proslava je u znaku sjaja bisera koji bude skrivenu ljepotu, simboliziraju ženstvenost, snagu, gracioznost i eleganciju te ostavljaju neizbrisiv trag svojom posebnošću i jednostavnošću.

DSC_8548.jpg
Story Press 

I ovaj, 11 put po redu, Story je uz podršku partnera nagradio brojne domaće i regionalne medijske, umjetničke i estradne zvijezde.

Nagradu za Najboljeg glumca powered by Festigia osvojio je Tarik Filipović. Omiljeni glumac zabljesnuo je nizom vrhunskih uloga, poput one u španjolskom filmu '42 sekunde' te u predstavama 'Sex i glad' , 'Smrt na dopustu', 'Predsjednici&ca' i 'Da sam ptica', koja je oduševila i publiku u Londonu.

'Svako priznanje znači, pogotovo kad dolazi od nekog koga cijeniš, a ja mislim da je Story sve ove godine davao prostora kulturnom životu, ne do srži, ali barem je pratio sve... Što da kažem, nagrade su takve da nekad kad misliš da si zaslužio,ne dobiješ, a kad misliš da ne trebaš dobiti dobiješ. Vjerojatno je ova nagrada mogla otići u još 30 drugih ruku, i evo, što se tiče prošlogodišnjeg učinka, mislim da je jedan inozemni film tu presudio. U svakom slučaju hvala Storyju, znači mi, naravno', rekao je Tarik.

DSC06489.jpg
Story Press 

Otkrio nam je i na što prvo pomisli kad se spomene Story Hall of Fame, u svom stilu kroz šalu. 

'Kad sam prije dvije godine bio voditelj, na nesnosnu buku i na to da me nitko nije slušao kad sam govorio s pozornice. Šalim se. Definitivno jedan od par događaja u Hrvatskoj koji okuplja apsolutno sve. Sad na vama je da procijenite jesu to svi koji su trebali biti tu ili nisu, ali jedan od najglamuroznijih i najprestižnijih događaja, rekao je.  

L'Adria Story Hall of Fame podržavaju generalni partner L'Adria i partneri Prahir Fine Jewellery, Arena Centar, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, San Carlo, Festigia, Polleo Sport, Perfecta Dreams.

I ove se godine L'Adria Story Hall of Fame održao u Mozaik Event Centru (HoB), koji je svojim urbanim eksterijerom savršeno dopunio našu bisernu priču.

Tko je sve prošetao na najglamuroznijem crvenom tepihu u Hrvatskoj i regiji, pogledajte u galeriji: 

Story Press Story Hall of Fame 2024. prvi dio

Story Press Story Hall of Fame 2024. drugi dio

Story Press Story Hall of Fame 2024. treći dio