U tijeku je L'Adria Story Hall of Fame, najveći i najglamurozniji celebrity party u Hrvatskoj i regiji, o kojem se dugo priča i dugo ga se iščekuje. Brojne domaće zvijezde i ove su godine prošetale crvenim tepihom u svojim najljepšim izdanjima, a posebnu pozornost privukla je splitska pjevačica Danijela Martinović.

Danijela se posljednjih se godina prometnula među vodeće domaće stilske ikone, a svojim elegantnim modnim odabirom nije nas razočarala ni večeras.

DSC_9284.jpg
Story Press 

Na najdužem i najglamuroznijem crvenom tepihu u regiji, Danijela se pojavila u dugoj haljini s izrezom u obliku srca u kojoj je izgledala poput princeze, a cijelu kombinaciju dodatno je podignula raskošna suknja s volanima

Ženstvenu haljinu kombinirala je sa srebrnim štiklama, dok je vrat ukrasila bogatom bisernom ogrlicom. Kosu je podignula u elegantnu punđu, dok je šminku uskladila s bojom haljine.

danijela martinović
Goran Čižmešija 

Mnogi obožavatelji nerijetko komentiraju Danijelin mladolik izgled u 52. godini, a pjevačica je ranije u razgovoru za Story progovorila o svojim posebnim tretmanima ljepote i njege.

'Zbog prirode moga posla počela sam se šminkati jako rano. Nekada mi šminka zna na licu biti i 14, 15 sati zbog dugih snimanja. Tada sam naučila prvu i najvažniju lekciju - uvijek temeljito skinuti make up i nikada, baš nikada ne otići spavati sa šminkom na licu', rekla je pa dodala:

'Što se tiče njege lica, tu sam prava odlikašica. Dva puta tjedno napravim piling, nanosim kremu za hidrataciju ujutro, a malo hranjiviju stavljam navečer. Prije velikih događanja trudim se dobro naspavati i piti puno vode jer tada lice zaista bljesne.'

L'Adria Story Hall of Fame podržavaju generalni partner L'Adria i partneri Prahir Fine Jewellery, Arena Centar, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, Festigia, Polleo Sport, Perfecta Dreams.

I ove se godine L'Adria Story Hall of Fame održava u Mozaik Event Centru (HoB), koji je svojim urbanim eksterijerom savršeno dopunio našu bisernu priču.

Tko se još pojavio na L'Adria Story Hall of Fameu pogledajte u galeriji:

Story Press Brojna poznata lica zasjala su na crvenom tepihu najiščekivanijeg događaja godine, L'Adria Story Hall of Fame