Baby Lasagna na Instagramu je objavio video iz teretane na kojem ga možemo vidjeti kako vježba. Bio je odjeven u crvenu široku majicu i crne kratke hlačice.

'Ovo je mjesto na kojem sam izgubio 30 kilograma. Sada sam ponovno tu jer uporno ostajem bez daha na svojim nastupima. U moju obranu, ako ste bili na jednom od naših nastupa, vjerojatno vam je jasno i zašto', poručio je pjevač iz teretane u Umagu.

Baby Lasagna
Instagram 

Ranije je objasnio je da se s kilogramima borio godinama, a kad je vaga pokazala više od 100 kilograma, odlučio je da mora nešto promijeniti.

'Cijeli život sam bio debeo i u jednom sam trenutku imao 107 kg. A onda sam rekao: 'Dobro, dosta je! Moram nešto učiniti'. Počeo sam trenirati borilačke vještine. Najviše sam bio zakačen za jiu-jitsu, a zatim - teretana, prehrana. Evo, jutros sam se vagao, sad imam 75 kg', rekao je Baby Lasagna i otkrio što voli jesti.

Baby Lasagna nekad i sad (1).jpg
Facebook 

'Uglavnom, volim biftek, nedavno sam ga zavolio, volim i ribu. Počeo sam razmišljati, iako sam daleko od bilo kakve odluke, o nekom veganstvu. Ali nisam skroz tamo. Bojim se, je li normalno konzumirati ovoliko mesa? To mi je pitanje na glavi koje bih trebao proučiti', rekao je.

Njegovu fizičku transformaciju pogledajte u galeriji:

Youtube / Screenshot, HRT Baby Lasagna nekad i sad