Magazin Story ovog svibnja slavi svoj 22. rođendan.

Brend koji je obilježio domaću scenu, tijekom svih ovih godina je donio brojne priče - od lijepih preko tužnih do skandaloznih, a svojim je vjernim čitateljima donosio i razne ekskluzive. U slavljeničkom mjesecu prisjetit ćemo se nekih od naših ekskluziva, kako onih najsvježijih tako i onih na koje ste možda i zaboravili.

Velika ekskluziva koju smo donijeli početkom ove godine ona je o pomirenju jednog od najomiljenijih domaćih parova, Leonarde Lončar i Zvonimira Bobana.

Leonarda i Zvonimir Boban.jpg
Robert Gašpert 

U narodu kažu da tamo gdje čovjek stavi točku, Bog stavi zarez... Da je ova izreka točna, potvrđuju i njih dvoje.

'Istina je, Zvone i ja opet smo zajedno, jako smo sretni', ekskluzivno za Story potvrdila nam je Lea čija je sreća u glasu zbog izgubljenog pa ponovno nađenog bila gotovo opipljiva.

Ovaj zlatni par domaće scene, koji se tijekom više od 30 godina zajedničkog života činio nesalomljivim, iznenadio je kada je u svibnju 2021. objavio da će živjeti odvojeno, ali će se zajedno brinuti o djeci te da će se uvijek uzajamno poštovati. U tišini, bez ijedne loše izgovorene riječi Lea i Zvone krenuli su nekim drugim putem, ali legendarni Vatreni nikada se nije prestao brinuti o djeci i supruzi jer se službeno i nisu razveli.

Leonarda Lončar ima petero djece
Robert Gašpert 

Tijekom dvije i pol godine odvojenog života Lea se posvetila slikarstvu, dizajniranju u sklopu humanitarnog rada, moglo ju se vidjeti s djecom u šetnjama Zagrebom i na ljetovanju od Paga do Rovinja. Zvone je, pak, bio desna ruka Aleksanderu Čeferinu u Uefi, iz koje je istupio zbog Čeferinova mijenjanja statuta Uefe kako bi si osigurao još jedan mandat, a slobodne zagrebačke dane provodio je s djecom i prijateljima. Doduše, Zvone je snimljen u društvu stomatologinje Marijane Gikić, ali njihova je veza ostala u tajnost i nije poznato kada su se razišli.

Da opet pušu neki romantični vjetrovi između njega i prelijepe Leonarde, dalo se naslutiti u kolovozu prošle godine kada nam je 52-godišnja Zagrepčanka rekla da djeca, Zvone i ona sve češće zajedno provode vrijeme. Kako doznajemo, najstarija Marija, sin Gabriel, blizanci Rafael i Marta i najmlađa Ruža presretni su zbog roditelja o čijoj su ljubavi napisani romani. Upoznali su se 1989. u zagrebačkom butiku Škorpion koji je slovio za jednu od četiri najprestižnije trgovine u bivšoj državi, u kojem je Lea radila, a Zvone je bio perspektivni Dinamov nogometaš. Godine 1993. vjenčali su se u milanskom matičnom uredu, a u lipnju 1994. imali su veliko crkveno vjenčanje u Zagrebu. Tada je mladenka zablistala u vjenčanici dizajnera Lorenza Rive, a nakon toga djeca su dala neizbrisiv pečat njihov ljubavi koja nikada nije ni nestala.

Robert Gašpert Leonarda Lončar s djecom na zagrebačkoj špici