Pod ljetnim nebom Vodica, svake godine drugi vikend u lipnju donosi jedan od najiščekivanijih glazbenih događaja - CMC festival. Brojna poznata lica glazbene scene predstavit će svoje nove pjesme na vodičkoj pozornici koja je postala simbol ovog događaja, te pritom najaviti dolazak ljeta u društvu publike.Ovogodišnje izdanje festivala donosi impresivan popis izvođača koji će razveseliti publiku nezaboravnim nastupima u subotu, 8. lipnja.  Tako će ove godine Vodice pjevati i plesati s Mladenom Grdovićem, Ivanom Zakom, Nedom Ukraden, Miroslavom Škorom, Mirzom Selimovićem, legendom domaće glazbe i CMC festivala Željkom Bebekom, kao i mnogim drugim vrhunskim izvođačima. 

1. Miroslav Škoro foto Marina Pešić (1).jpg
Marina Pešić Osim revijalnog festivalskog programa, za 7. lipnja rezervirani su koncerti nekih od najvećih imena domaće glazbene scene. Tko će stati na pozornicu u petak, još malo ćemo vas držati u neizvjesnosti. Ono što je poznato, baš kao i prošlih godina, nakon zabavnih koncerata program će se preseliti u popularni klub Makina u srcu Vodica, gdje će se nastaviti CMC party.  

2. Ivan Zak (3).jpg
Marina Pešić Za sve one koji još nisu sigurni gdje će provesti drugi vikend u lipnju, dovoljno je ponoviti tko će sve nastupiti na CMC festivalu: Alka Vuica, Amir Kazić Leo, Ante Cash, Bon Voyage, Boris Oštrić, Bruno Filipović, Buryana, Dalibor Brun, Darko Domijan, Davor Radolfi, Dino Petrić, Dražen Zečić i Lidija Bačić Lille, Duško Lokin, Džentlmeni, Elio Pisak, The Frajle, Gavrani, Ivan Zak, Ivica Sikirić Ićo, Lana.S, Lidija Bačić Lille, Ljubavnici, Marina Tomašević, Mario Rucner, Mate Bulić i Frano Pehar, Matko Jelavić, Mia Dimšić, Mihael Kvorka, Mile Perkov, Miroslav Škoro i Barabe, Mirza Selimović, Mladen Grdović, Neda Ukraden, Nives Celzijus, Nočni skok, Noelle, Salto Guru, Teo Grčić, Trio Gušt, Tropico band, Učiteljice, Zona Isključenja i Željko Bebek.

35. Alka Vuica ft. Alterella foto Marina Pešić (4).jpg
Marina Pešić Iz godine u godinu, CMC festival raste i razvija se, ponosno ugošćuje legende regionalne glazbene scene, ali isto tako pruža i priliku mladim talentima da se predstave publici. Prošlogodišnji festival privukao je tisuće ljudi, a sudeći po ovogodišnjim izvođačima sprema nam se još jedan vrhunski festival. 

Organizacija festivala je u rukama CMC televizije uz podršku Grada Vodica i turističke zajednice, dok je generalni sponzor Calzedonia. Za sve one koji žele nezaboravan ulazak u ljeto, preporučuje se posjetiti CMC festival u Vodicama jer nas i ove godine očekuje još jedno uzbudljivo izdanje prepuno dobre glazbe i zabave.