U rijetkom izlasku s 32 godine mlađom suprugom: Hrvatski glumac ne odvaja se od lijepe Beograđanke

Zajedno su dobili sinčića Nikolasa, a glumac tvrdi da ga je njegovo rođenje pomladilo.

Antonio Ahel/ATAImages/ Pixsell

Osim po uspješnoj glumačkoj karijeri, Frano Lasić (69) mnogima je poznat i po turbulentnom ljubavnom životu. Rijetko ga viđamo u javnosti, a sada se s 32 godine mlađom suprugom Milenom pojavio na proslavi 40 godina rada beogradske autokuće Stefanović. Sudeći po fotografijama, supružnici su bili u dobrom raspoloženju, a pri dolasku su se držali ruku pod ruku.

Antonio Ahel/ATAImages/ Pixsell 

Frano i Milena u braku su od 2015., a pet godina kasnije dobilli su sinčića Nikolasa. Glumac iz prvog braka s Majom Nikšić ima sina Janka, dok je u braku s manekenkom Živom Stupnik dobio dvoje djece. Ipak, pažnju javnosti privukao je njegov brak s Ljiljanom iz Beograda, koji je trajao tek 15 dana.

Sudbonosno 'da' izrekli su 1983. godine, a nakon razvoda bivši supružnici više nisu komunicirali. 

Ipak, čini se da je glumac konačno pronašao svoju sreću kraj lijepe Beograđanke, a o njihovoj ljubavi i rođenju djeteta svojedobno je progovorio za Kurir, tvrdeći da ga je rođenje sinčića pomladilo.

Instagram 

'Ja sam presretan zbog toga. Imam predivnu suprugu Milenu koju obožavam, volim, koja je predivna osoba i to je jednostavno nekako bio logičan slijed naše veze. Mi smo osam godina u vezi i tako smo htjeli. Kao da sam ponovno rođen. Sretan sam i daje mi snagu. Strašno me veseli situacija s malom bebom koju gledaš kako raste svaki dan, kako vam se smije, to je predivno', ispričao je glumac.

Danas žive obiteljskim životom u Beogradu, a Lasić je jednom prilikom za Blic otkrio da glumci žive bolje u Srbiji nego u Hrvatskoj.

'Od glume možete pristojno živjeti u Srbiji, ali ne i u Hrvatskoj, jer su cijene namirnica skuplje tamo nego ovdje. Uvijek je divno kada čovjek ima posao, kada može nešto raditi, a onda se prebacuje iz jednog džepa u drugi, pa se nekako snalazite', rekao je.

Više fotografija glumca s obitelji pogledajte u galeriji: