Hrvatski glumac Frano Lasić ženio se četiri puta, a sreću je pronašao pored prelijepe Beograđanke Milene, koja je od njega mlađa 30 godina.

Poslije prvog braka s Majom Nikšić, s kojom je dobio sina Janka, glumac se 1983. godine oženio Ljiljanom iz Beograda, a taj brak je trajao samo 15 dana. Nakon razvoda bivši supružnici više nisu komunicirali.

Milena Lasić sa sinom Nikolasom
Instagram 

Nakon razvoda deset godina nije pomišljao na ponovno uplovljavanje u bračnu luku, no onda je oženio manekenku Živu Stupnik, s kojom je dobio dvoje djece. I taj je brak došao svom kraju, a Frano Lasić je nakon nekoliko godina upoznao Milenu koja je osvojila njegovo srce.

'Trudio sam se osvojiti Milenu, jer sam vidio da je jedna kvalitetna, draga i lijepa osoba u pitanju. Puno priče, upoznavanja, druženja. Harmonija u braku se održava nekim zajedničkim dogovorima, oko svih bitnih životnih stvari', rekao je svojedobno glumac o svojoj supruzi.

U studenom 2020. godine par je dobio sinčića Nikolasa. Frano je svojedobno za Kurir otkrio da ga je rođenje sina Nikolasa pomladilo.

Frano Lasić sa sinom Nikolasom
Instagram 

'Ja sam presretan zbog toga. Imam predivnu suprugu Milenu koju obožavam, volim, koja je predivna osoba i to je jednostavno nekako bio logičan slijed naše veze. Mi smo osam godina u vezi i tako smo htjeli. Kao da sam ponovno rođen. Sretan sam i daje mi snagu. Strašno me veseli situacija s malom bebom koju gledaš kako raste svaki dan, kako vam se smije, to je predivno', ispričao je glumac.

U siječnju 2022. godine Frano je dao intervju svojoj supruzi koja je ujedno i glavna urednica portala Bonžur. Tada je otkrio što smatra svojim najvećim uspjehom.

'Da sam ostao dosljedan sebi, da imam četvero predivne djece i da sam u svom tom uzbudljivom životu ostao vjeran svojim stavovima', naglasio je.

Story, Instagram Glumac Frano Lasić