Obožavateljima Kylie Jenner (26) ne sviđa se njezin novi imidž koji je, kako navode, promijenila zbog svog partnera Timothéea Chalameta s kojim ju se povezuje već neko vrijeme. Svi komentiraju kako izgleda puno starije od njega pa mu se novim stylingom pokušala prilagoditi.

Kylie je pozirala za novu sezonu reality showa 'The Kardashians', ali ne u svom prepoznatljivom izdanju, već u uskoj haljini s kapuljačom, a iza nje su pješčana plaža i more. Mnogi koji je već dugi niz godina prate na društvenim mrežama zapitali su se ima li to veze s njezinim dečkom, zvijezdom filmova 'Dina' često nosi odjeću s kapuljačom.

'Kylie u svojoj Dina eri...', jedan je od komentara na Instagramu. Dok joj jedni zamjeraju što nije dosljedna sebi, drugi podržavaju ono što radi za svog dečka. Ipak, treći smatraju da je to puka slučajnost, piše Stil.

Podsjetimo, Kylie je i ranije nosila izazovnu odjeću, a njezina haljina pristajala je uz styling cijele obitelji koja slične kreacije u neutralnim nijansama nosi na promotivnim fotografijama pete sezone reality showa. Istodobno, mnogi strahuju da će Timothée doživjeti istu sudbinu kao i drugI muškarci koji su bili u vezama sa ženama iz klana Jenner/Kardashian.

Kylie Jenner
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia 

Podsjetimo, za njih je vezano 'prokletstvo' da svakom muškarcu koji ima veze s njima propadne karijera. S obzirom da je Chalamet prije nekoliko godina bio nominiran za Oscara, mnogi se boje da to neće biti slučaj kada je u pitanju poslovni uspjeh.

Kylie i Timothée svojom pojavom izazivaju brojne reakcije, a obožavatelji ne skrivaju iznenađenje činjenicom da je ona dvije godine mlađa. Naime, zbog brojnih estetskih korekcija često se govori da Kylie izgleda dvostruko starije od svojih 26 godina.

Nije tajna da je Kylie radila brojne zahvate da bi izgledala kao danas, no umjesto da izgleda bolje, mnogi ističu kako si je potpuno nepotrebno nadodala velik broj godina, te je čak uspoređuju s njenom majkom Kris Jenner koja uspješno korača sedmim desetljećem.

Više fotografija Kylie Jenner pogledajte u galeriji:

Profimedia Kylie Jenner ponovno povećala grudi