Pjevačica Franka Batelić nedavno je gostovala u podcastu 'Mame kod Lane' voditeljice Lane Gojak Bajt, a ovom prigodom otvorila je dušu o majčinstvu i roditeljskim izazovima. Ovom prigodom Franka se osvrnula na 'savršene' objave koje pojedine majke dijele na Instagramu, no nije naišla na odobrenje.

'Kad vidiš mame na Instagramu - frizura, djeca su super raspoložena, svi su super odjeveni. Imaju bijele majice, bež hlače, mama ima super šminku, hrana je gotova na stolu... To je tako nerealno. To mi je toliko ono, ne mogu reći koliko smiješno jer da, to je tako daleko od istine', rekla je.

'Ne razumijem čemu mržnja prema nekome tko drži sve pod kontrolom? Kod mene je uvijek sve sređeno, što je tu problem?', 'Daleko od istine? Vjerovala ili ne postoje majke koje stignu sve napravit', 'Hipokrit na 200%', 'Pa i vi ste na Instagramu našminkani, odjeveni i tako dalje', 'Nisam vidjela nikad vašu sliku u suprotnosti od ovoga, čemu se čudite', bili su samo neki od komentara ispod objave.

Nakon nekoliko dana šutnje, Franka se putem Instagram Storyja odlučila obratiti svojim obožavateljima te otkriti što misli o lavini negativnih reakcija na njenu izjavu.

'Osjećam potrebu da probam nešto raščistiti. Dakle, Lana je objavila nekakav mali isječak našeg razgovora koji je trajao sat vremena za podcast 'Mame kod Lane', gdje mi je bilo baš jako lijepo. Ja inače nemam običaj pričati uopće o majčinstvu jer smatram da je to nešto što aspolutno svaka žena prolazi sama za sebe i može govoriti samo iz svog iskustva i samo o stvarima koje je zapravo ona prošla. Uvijek mi je nekako nezahvalno pričat o tome. I sad je ta izjava toliko izvučena iz konteksta da zbilja zvuči kao da ja nekog omalovažavam, što je apsolutno daleko od istine.', rekla je pa dodala:

Vedran Ćorluka, Franka Batelić i sin Viktor na dočeku 2023. godine
Instagram 

'Ja sam mislila da je život majke savršen kao na Instagramu i da sve što vidiš na Instagramu tako je to sigurno u realnosti. Djeca sve slušaju, svi sjede za stolom, svi spavaju, mame su super naspavane. Ali onda dobiješ evo nespavača jednog s jako žestokim karakterom i onda nekako sve padne u vodu. Tako da ja iz svog iskustva pričam, ja ne mogu imat svaki dan savršeno posložen jer naravno svaka mama ima različite ambicije, različite interese, različite mogućnosti u krajnjem slučaju. Ali ono što je najvažnije, svaka mama radi najbolje što može i želi sve najbolje za svoje dijete. Iz ovih groznih i zbilja otrovnih i negativnih komentara koji su me šokirali jer sam i ja isto tako mama i čovjek i onda me naravno pogode te nekakve stvari koje pročitam. Ali jedino što bih vam htjela reći je: 'Žene, nitko nije savršen, svi radimo najbolje što možemo, i ljudi opustite se malo. Opustite se, volite se i budite dobri jedni prema drugima'.

Više Frankinih obiteljskih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Obitelj Ćorluka