Sin naših glumačkih velikana već je nastavio stopama roditelja: Osvojio je srca gledateljica u seriji 'U dobru i zlu'

Mladi glumac simpatije šire publike prvo je zadobio ulogom Rafaela u seriji 'Dar Mar', a sada ga gledamo kao Jakova u seriji 'U dobru i zlu'.

Nova TV

S dramskom serijom 'U dobru i zlu', koja je prošlog ponedjeljka osvanula na malim ekranima, domaća javnost upoznala je neka nova lica. Jedno od njih je i mladi Toma Medvešek, koji u seriji tumači sina glavnog lika, Jakova Sriću.

Mladi glumac simpatije šire publike prvo je zadobio ulogom Rafaela u seriji 'Dar Mar', a svoju prvu ulogu imao je sa sedam godina.

Nova TV 

Ako vam je njegovo prezime poznato, za to postoji dobar razlog. Naime, Toma je sin glumačke legende Svena Medvešeka i Nataše Dorčić.

'Uvijek kažem da sam od mame pokupio narav i energiju, a tata mi je, kako kažu, dao crte lica i svoju fizionomiju. Kažu da je i glas njegov', rekao je glumac nedavno za Story.

Priznao je i kako mu znaju zasmetati komentari da se djeca afirmiranih glumaca ne moraju toliko truditi ako krenu njihovim stopama.

Robert Gašpert 

'Naravno da tu i tamo čujem takve komentare, ali više iz zezancije nego da me netko želi provocirati. Ali znate kako kažu, u svakoj šali ima pola istine. Neću lagati, zna me uštipnuti, ali znam da ću se s tim nositi cijeli život. Mogu reći da sam ponosan na svoje roditelje i motivacija mi je ono što su oni postigli.

Podsjetimo, njegovi brat i sestra također su u glumačkoj profesiji. Mlađi brat, Tit Emanuel također je glumac, dok se sestra Roza bavi produkcijom. Bratić mu je Fabijan Pavao Medvešek, također uspješan glumac, kojeg možemo gledati i kao člana žirija u showu 'Supertalent'.