Hrvatska glumica u 55. godini ima tijelo za poželjeti: Voli se i pohvaliti, a ne skriva ni koja je tajna njenog izgleda

Priznala je da joj je na početku karijere smetalo što se spominje samo njen izgled, no sada joj gode komplimenti.

Instagam

Hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica Nela Kocsis slavi 54. rođendan.

Rođena je u Osijeku 16. rujna 1970. godine, a najpoznatija je po ulogama u filmovima 'Zagreb Cappuccino', 'Most na kraju svijeta' i u serijama 'Pod sretnom zvijezdom' i 'Nemoj nikome reći'.

Osim svojim glumačkim ostvarenjima, Nela se može podičiti i besprijekornom figurom u šestom desetljeću, na kojoj joj mogu pozavidjeti i upola mlađe djevojke. Atraktivna glumica često se na društvenim mrežama voli pohvaliti svojim tijelom bez mane, a posebno oduševljenje obožavatelja izazove fotografijama na kojima pozira u badiću.

'Za moj dobar izgled zaslužna je najviše genetika. Srećom, ne volim previše slatko, ali jedem čvarke, kulen, sarmu, fiš. I popijem rakijicu prije teškog obroka', otkrila jednom prilikom za Story tajnu svoje vitke linije.

'Kad sam tek počinjala kao glumica, možda mi je ponekad zasmetalo što se samo spominje moj dobar izgled. Ali sada, kad sam se dokazala u brojnim ulogama, drago mi je zbog komplimenata. Briga o sebi također je dio mog posla, volim svoje tijelo i s radošću ga nosim pa vjerujem da se to vidi i da zračim pozitivno. Drago mi je kad to drugi primijete', dodala je tada.

Svojevremeno je zapalila društvene mreže i fotografijom na kojoj se ljubi s kolegicom Sandrom Lončarić. Glumice su to napravile zbog predstave u kojoj su tada igrale.

Plavokosa glumica je poznata i po višegodišnjoj vezi s kolegom Vedranom Mlikotom s kojim je bila i zaručena. Nakon početničkog zanosa 2008. godine, došlo je do ljubavnog brodoloma dvije godine kasnije, pa nisu dogurali do oltara.

Navodno im je presudio odnos poznatog glumca s izvanbračnom kćeri za koju je atraktivna glumica znala, odnosno nedostatak istog. Naime, kako se pisalo po domaćim tabloidima, Vedran je u odgoju malene sudjelovao samo financijski, ali je nije viđao, što se Neli nije svidjelo. Navodno za kćerkicu nisu znali niti njegovi najbliži prijatelji. Godinu dana kasnije saznalo se kako Mlikota ipak viđa svoju kćer, a s bivšom partnericom, magistrom farmacije, ostao je u korektnim odnosima.

Još Nelinih atraktivnih fotografija pogledajte u galeriji: