Victoria Beckham iznenadila intimnim detaljima o Davidu: 'Kad legnem s takvim muškarcem u krevet...'

David i Victoria slove za jedan od najomiljenijih celebrity parova.

Instagram

Ako ste se ikada zapitali kako Victoria i David Beckham održavaju svoj brak živim i uzbudljivim, odgovor je očitiji nego što mislite. Victoria svojim obožavateljima već 25 godina daje uvid u njihov intiman život, čime ih svjesno stavlja u središte pozornosti.

Instagram 

Naime, Victoria Beckham i David Beckham u srpnju ove godine proslavili su srebrnu godišnjicu braka. Ranije e u nizu iskrenih intervjua podijelila neke geste koje im  pomažu začiniti intimni život. Razmišljajući o statusu svog supruga kao seks simbola, jednom je prilikom rekla za Allure:

'Svake večeri legnem u krevet s Davidom Beckhamom, tako da, znate, nešto ne bi bilo u redu da samo kažem 'spavaj', rekla je.

Victoria je također tvrdila da daje sve od sebe kako bi bila što atraktivnija kad se svjetla ugase, te je otkrila da ne nosi ništa, no David joj je kupio male kompletiće brenda Agent Provocateur. Priznala je da je njihov ekstravagantni namještaj i dekor u njihovu domu u Hertfordshireu, poznatom kao Buckinghamska palača, dao ton njihovim razuzdanim ludorijama.

Instagram 

'Postoji soba poput boudoira za torte, s leopardovim printom posvuda i ogledalom na stropu. Tu je i naša spavaća soba, sasvim djevičanska i bijela, s velikim krevetom s baldahinom od stare hrastovine', rekla je.

Godine 2008., devet godina nakon njihove raskošne ceremonije vjenčanja u dvorcu Luttrellstown iz 15. stoljeća u Irskoj, modna dizajnerica pohvalila je fizičke atribute svog supruga dok je radila na kampanji za donje rublje za Emporio Armani.

'I dalje imam dobar seksualni život s Davidom. Vrlo je proporcionalan, ima ogroman... Vidi se to u reklami. Sve mu je veliko. To je poput ispušne cijevi traktora, rekla je za Allure.

Instagram 

Victoria, koja testise svog supruga naziva 'zlatnim kuglama', tijekom gostovanja u emisiji 'The View', inzistirala je na tome da među njima još uvijek postoji dosta fizičke kemije, piše Žena.rs.

'Očito, izgleda nevjerojatno dobro. Ali David je najdivniji suprug i fantastičan otac, prava inspiracija za sve nas. On je vrijedan. Sretna sam što ga imam kao srodnu dušu', rekla je. Nedavno je otkrila i kako je David kupio potpuno novo Pradino odijelo samo kako bi je 'impresionirao' na njihovom prvom spoju nakon što je rekla da joj se marka sviđa.

'Versace, Prada i Gucci, bili su moji omiljeni dizajneri. Što su točno dobivali u to vrijeme? Pretpostavljam da su stvarno razumjeli moć slavnih. Talijani su to prihvatili. Kad sam prvi put upoznala Davida 1997., čuo je da sam Spajsica koja voli dizajnersku odjeću', rekla je.

Instagram 

'Pa on je zapravo otišao i kupio si cijeli Pradin look za naš prvi spoj, kako bi me impresionirao', smijući se dodala je da je uspio jer je to bila Prada, prenosi Daily Mail.

Više obiteljskih fotografija Davida i Victorije pogledajte u galeriji:

Naime, Victoria Beckham i David Beckham u srpnju ove godine proslavili su srebrnu godišnjicu braka.
Victoria je također tvrdila da daje sve od sebe kako bi bila što atraktivnija kad se svjetla ugase, te je otkrila da ne nosi ništa, no David joj je kupio male Agent Provocateur kompletiće.