Milijarder se u 94. oženio 5. put: Sve svadbe ove godine ipak je zasjenilo dubrovačko vjenčanje bogatog nasljednika

Pogledajte tko je sve ove godine izgovorio sudbonosno da.

IMAGO / ALAMY / ALAMY / PROFIMEDIA

2024. godinu brojni će poznati parovi upamtiti kao godinu kad su izgovorili sudbonosno 'da'.

Među njima je najljepša sportska novinarka Diletta Leotta, koja se u lipnju udala za njemačkog vratara Lorisa Kariusa.

'Sve što sam ikad željela', napisala je uz serijal fotografija koje je objavila na društvenim mrežama nakon vjenčanja. S fotografija se može vidjeti da se na njenom vjenčanom velu se nalazila upravo ta poruka.

Diletta je zablistala u vjenčanici od čipke, dugih rukova i golih leđa, dok je Loris odabrao crno-bijelo odijelo. U slavlju i ceremoniji pridružila im se i kći Aria, koja je na svijet stigla prošlog ljeta.

Diletta i Loris su se zaručili prošle godine, ali novinarka je vijest obznanila tek nekoliko mjeseci kasnije.

'Moram vam nešto reći.. Rekla sam da! Čekala sam nekoliko mjeseci da vam kažem jer smo Loris i ja htjeli što više doživjeti emocije Arijinog rođenja, ali sada smo spremni posvetiti se ovom našem novom velikom cilju zajedno, kao obitelj! Znate onu rečenicu 'Kad si sretan, obrati pažnju na to', u trenutku sadržanom na ovim fotografijama bila sam najsretnija žena na svijetu, s Lorisom i s Ariom koja je bila na putu', napisala je uz objavu.

Mjesec dana ranije oženio se srpski glumac Sergej Trifunović. Njegova izabranica je 24 godine mlađa Isidora Mijanović, koju je krajem ožujka zaprosio na njen rođendan.

'Zauvijek i dan više', napisao je pored fotografije na kojoj grli Isidoru, odjevenu u vjenčanicu. 

Za obitelj su organizirali ručak kako bi proslavili, no veliko svadbeno slavlje planiraju u rujnu.

Kako prenose srpski mediji, Isidora se bavi režiranjem glazbenih spotova, a ranije je bila u vezi s košarkašem Ninom Čelebićem.

Proslavljeni tenisač Boris Becker i njegova odabranica Lilian de Carvalho Monteiro vjenčali su se u subotu 14. rujna 2024. u Portofinu u Italiji, navodi njemački Vogue. Par je svoju ljubav proslavio u intimnom krugu sa samo 85 gostiju.

Upoznali su se 2019., a zaručeni su od ljeta 2022. Iako je Becker svjetski poznata ličnost, ne zna se mnogo o njegovoj supruzi de Carvalho Monteiro - djelomično zato što par štiti svoju privatnost. S tri sveučilišne diplome, 34-godišnjakinja radi kao analitičarka rizika, govori pet jezika i vlasnica je milanske tvrtke Monforte Communications. Njezin otac bio je ministar obrane Sao Tome i Principea (Brazil) i predsjednički kandidat 2014. godine.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Nakon Borisovog izlaska iz zatvora 2022. godine gdje je odslužio osam mjeseci od svoje dvoipolgodišnje kazne zbog neplaćanja dugova, on i Lilian su se zajedno preselili u Milano.

Sin mega popularnog rock pjevača Roda Stewarta, Liam, u Dubrovniku je oženio Nicole Artukovich, Amerikanku hrvatskih korijena.

Uzvanici su se okupili u Dubrovniku, a među njima je upravo i kultni pjevač. Mladenci su svoje zavjete izrekli u raskošnoj baroknoj crkvi na Jezuitima.

IMAGO / ALAMY / ALAMY / PROFIMEDIA 

Mladenka je zablistala u uskoj bijeloj vjenčanici koja je istaknula njezinu vitku figuru. Na glavi je imala prekrasan dugi veo, dok su njezine ruke krasile duge, elegantne rukavice. Mladoženja je također bio od glave do pete u bijelom. Nakon crkvenog obreda, mladenci su se s uzvanicima popeli na tvrđavu Lovrjenac gdje su se zabavljali do dugo u noć.

Par je povodom svog velikog dana napravio web stranicu sa svim podacima koji se tiču njihovog glamuroznog vjenčanja. Jedno od zanimljivih pravila je i da je ceremonija previđena samo za odrasle, što znači da nisu smjeli povesti svoju djecu na vjenčanje. Na stranici postoji i popis poklona koji bi par volio dobiti, a među njima se ističu razni uređaji za kuću, darovni bonovi, ali i štednja za bračno putovanje.

Medijski mogul i milijarder Rupert Murdoch (93) i njegova odabranica Elena Žukova izgovorili su sudbonosno 'da' na njegovu imanju Moraga u Bel Airu. Prisustvovali su brojni imućni uzvanici, a ceremonija je navodno bila u njegovu vinogradu.

Profimedia 

Murdochu je ovo bilo peto vjenčanje, a dao je obećanje kako je ovo zaista njegova posljednja svadba. Navodno je sa Žukovom počeo izlaziti prošlog ljeta, netom nakon što je raskinuo zaruke s bivšom. Elena je inače bivša punica ruskog oligarha Romana Abramoviča jer je njezina kći Daša Žukova bila njegova supruga.

Rupert ima šestero djece iz prijašnjih brakova: s prvom suprugom Patriciom Booker ima kćer Prudence MacLeod, s drugom suprugom Annom Mann ima kćer Elisabeth te sinove Lachlana i Jamesa, a s trećom suprugom Wendi Deng ima kćeri Grace i Chloe. U četvrtom braku s Jerry Hall, koji je trajao šest godina, nisu dobili djecu. Njihov razvod bio je skandalozan. Od Hall je bio stariji 25 godina, a kada je napunio 90 godina, ljubav je naprasno pukla. Zatražio je rastavu braka preko telefona.

Bivša Miss Universe Olivia Culpo udala se za zvijezdu NFL-a Christiana McCaffreyja. Vjenčanje je održano u Watch Hillu, a Olivia je odabrala Dolce&Gabbana vjenčanicu

'Kad razmišljam o Christianu i onome što on voli te o trenucima kada misli da sam najljepša, to je apsolutno u nečem ovakvom: bezvremenska, pokrivena i elegantna. Željela sam da djeluje jednostavno i kao da mi daje kompliment, a ne da me nadmašuje. Ima toliko ljepote i jednostavnosti', rekla je Olivia o vjenčanici za Vogue, koji je objavio foto izvještaj s njihove svadbe.

Norveška princeza Märtha Louise udala se pak za samoproglašenog šamana, Amerikanca Dureka Verretta. Vjenčanje je održano pod velikim bijelim šatorom u sklopu hotela u Geirangeru, turističkom selu u fjordu na zapadnoj obali zemlje.

Märtha Louise je nosila tradicionalnu bijelu vjenčanicu i tijaru koju joj je poklonio djed, kralj Olav, za njezin 18. rođendan. Mladoženja je nosio crno odijelo s pozlaćenim pojasom. Osim kralja Haralda i prijestolonasljednika Haakona, koji su nosili tamna odijela, kraljevska obitelj bila je odjevena u tradicionalnu norvešku nošnju.

Nakon koktela dobrodošlice, 350 uzvanika bilo je pozvano na gala večeru. Za njih je bio organiziran i izlet brodom po fjordu i večer salse.

Ukoliko planirate vlastito vjenčanje ili ste zaljubljenik u svijet vjenčanih svečanosti – Festival vjenčanja 'Reci DA' u centru Family Mall u Zagrebu je prava adresa za vas!

Preko 100 izlagača iz svijeta vjenčanja – modni saloni i dizajneri, zlatari, cvjećari i slastičari, catering kuće, fotografi, dekorateri, wedding oganizatori te ostali predstavnici za organiziranje svadbene svečanosti otkrit će najnovije vjenčane trendove, a uz to očekuju vas posebne pogodnosti te vrijedne nagrade, u centru Family Mall na adresi Škorpikova 11b u Zagrebu. Ulaz je slobodan.

Stoga ne propustite Festival vjenčanja 'Reci DA' u centru Family mall u Zagrebu, 5. i 6. listopada ove godine!