Zadnjeg dana svibnja slavilo se do jutra u Dubrovniku jer se Amerikanka hrvatskih korijena, Nicole Artukovich, udala za Liama Stewarta, sina popularnog rock pjevača Roda Stewarta. Niti 20 dana kasnije, stigla je vijest o velikoj tragediji u obitelji Rodove snahe. 

'Tužna vijest dolazi iz Amerike, majci Nicole Artukovich, koja sa svojom kćeri trenutno boravi u Moluntu, preminula je unuka Skylar. Imala je samo 16 godina', navodi se u Facebook grupi 'Zavazda Konavle'. Nicole je prošlog mjeseca 'pucala od sreće' na svom vjenčanju, a sada se suočila s odlaskom svoje nećakinje.

Nicole i Liam sudbonosno 'da' izgovorili su u raskošnoj baroknoj crkvi na Jezuitima. Ni kiša nije uništila odlično raspoloženje koje je vladalo, a gosti su feštali na dubrovačkoj tvrđavi Lovrijenac. Iznenađenje večeri bio je Petar Grašo. Mladenka je bila u šoku kada je vidjela, a onda je zagrlila Petra i pjevala stihove pjesme 'Ako te pitaju'.

Petar Grašo i Nicole Artukovich Stewart
Instagram 

Par je povodom svog velikog dana napravio web stranicu sa svim podacima koji se tiču njihovog glamuroznog vjenčanja. Jedno od zanimljivih pravila je i da je ceremonija bila previđena samo za odrasle, što znači da nisu smjeli povesti svoju djecu na vjenčanje. Na stranici postoji i popis poklona koji bi par volio dobiti, a među njima se ističu razni uređaji za kuću, darovni bonovi, ali i štednja za bračno putovanje.

Više fotografija s vjenčanja pogledajte u galeriji:

Matija Habljak PIXSELL, Matija Habljak/PIXSELL Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta