Ni kiša nije uništila odlično raspoloženje koje je vladalo u petak na vjenčanju Liama Stewarta, sina legendarnog glazbenika Roda Stewarta i njegove odabranice, Nicole Artukovich. Amerikanka hrvatskih korijena blistala je u dugoj bijeloj haljini, a na rukama je imala duge, čipkaste rukavice. I mladoženja je bio u bijelom. Osmijeh nisu skidali s lica, a pred crkvom sv. Ignacija u Dubrovniku dočekali su ih uzvanici, ali i znatiželjni turisti. 

Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta
Matija Habljak/PIXSELL 

Nakon što su izgovorili sudbonosno 'da', slavlje se nastavilo na dubrovačkoj tvrđavi Lovrijenac. Ondje su dobru atmosferu napravili klapa Kaše, saksofonist Željko Barač, ali i iznenađenje večeri - Petar Grašo. Mladenka je bila u šoku kada je vidjela, a onda je zagrlila Petra i pjevala stihove pjesme 'Ako te pitaju'. Rasplesale su se i supruga Roda Stewarta, Penny Lancaster i majka mladoženje Rachel Hunter.

 'Sretan sam što sam bio dio ove predivne večeri…muzika, radost i poneka suza radosnica… Nicole i Liam Stewart - sretno', napisao je Grašo. 

Inače, par je povodom svog velikog dana napravio web stranicu sa svim podacima koji se tiču njihovog glamuroznog vjenčanja. Jedno od zanimljivih pravila je i da je ceremonija previđena samo za odrasle, što znači da nisu smjeli povesti svoju djecu na vjenčanje. Na stranici postoji i popis poklona koji bi par volio dobiti, a među njima se ističu razni uređaji za kuću, darovni bonovi, ali i štednja za bračno putovanje.

Više fotografija s vjenčanja pogledajte u galeriji:

Matija Habljak PIXSELL, Matija Habljak/PIXSELL Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta