Raspored Borisa Rogoznice ovih je dana dupkom ispunjen, a koliko posla ima glazbenik je otkrio jednom objavom na Instagramu.

'Di živiš?' 'Pa evo zadnjih dana u autu', napisao je.

Još u svibnju sa svojim je fanovima podijelio da ima jako puno posla, nakon što je u ožujku bio na putovanju u Tajland.

'Ovo su dvije slike fotografirane u razmaku od 5 dana. Prva je nastala u ponedjeljak kada sam poletio, a druga danas (petak) kada sam sletio natrag u Zagreb. U svibnju sam imao rekordan broj nastupa otkako se bavim glazbenim nastupanjem. Ljudi me angažiraju kako bih svojom vještinom, pozitivom i dobrom energijom unio radost u njihove živote te začinio njihove važne datume. Moj posao je ekstreman. Napori su ponekad zaista nadljudski. Mjesečno upoznajem nebrojeno mnogo novih lica, s kojima moram porazgovarati, slikati se, zagrliti oko ramena, popiti rakiju, našalit se, i naravno svima svirati i pjevati bez zadrške.. Sve to poprilično crpi energiju. Da bih to tako mogao, moram biti sretan i napunjen dobrim sadržajem. Ako stisnete naranču, izaći će slastan juice. Ako stisnete prišt, izaći će gnoj. Daješ ono što imaš u sebi', započeo je Rogoznica pa nastavio:

'Tako je sa svima nama. Od presudne važnosti je da održavamo mentalnu i fizičku higijenu. Punimo se dobrim i pozitivnim stvarima, vježbamo, putujemo, uživamo u životu, hrani, piću, u svemu što nas čini sretnima i ispunjava, a da nije štetno po zdravlje ili za druge. Kako drugačije dati radost drugima ako je nema u nama? Nikako! Zato ljudi, Putujte, volite i obožavajte svoj život. Ne čekajte drugi. Što će vam kad imate ovaj, ovdje i sada'.

Instagram Glazbenik redovito obaviještava pratitelje kako se provodi na Tajlandu