Nakon utakmice sa Španjolcima, u prvi plan se izgurao Bruno Petković. Naime, 29-godišnji nogometaš izveo je penal protiv Španjolske, a nakon utakmice izbornik Zlatko Dalić rekao je da on to nije smio napraviti jer jedanaesterac ne izvodi igrač na kojem je napravljen te da se morala poštovati hijerarhija.

Petković je pak nakon drame objavio fotografiju na kojoj zagrljen šeće sa suprugom Ivom Petković. Naime, kad nije na terenu Petković uživa u druženju s Ivom i njihovim zajedničkim sinčićem Adrianom

bruno petković, iva šarić
Instagram 

'Slobodno vrijeme posvećujemo isključivo obitelji i naravno da su mi Iva i obitelj najveća podrška i motivacija. Dolazim iz sportske obitelji i sport mi je od malih nogu u krvi. Bez toga ne mogu zamisliti svoj život', priznaje uspješan Metkovčanin koji je sa samo 12 godina iz maloga grada sam došao u hrvatsku metropolu ostaviti svoje snove.

On i Iva upoznali su se na zanimljiv način. Krajem 2019. Iva Šarić u ulozi novinarke odradila je intervjuu za emisiju Klub 7 s najpoželjnijim nogometašem u Hrvatskoj. Bruno Petković je bivšoj manekenki i novinarki tada odgovarao na pitanja te je nasmijavao svojim dosjetkama. Otkrio joj je da je slobodan, no to se nakon tog intervjua promijenilo. Upravo tada je zaiskrilo između njega i Ive.

'Najzanimljivije je što oboje imamo svoju verziju tog događaja, pa se često i šalimo na tu temu. No jedno je sigurno, prvi susret bio je sudbonosan', otkrila je Iva za magazin Story 2023. godine, kojoj je Bruno velika podrška i iznimno važan oslonac u životu, baš kao i ona njemu.

Ubrzo nakon intervjua su viđeni u poznatom zagrebačkom restoranu Okrugljak, a svoju su vezu skrivali sve dok nije otkriveno da će postati roditelji. U travnju 2021. godine na svijet je stigao njihov sinčić Adrian. Bruni je Adrian prvo dijete, a Iva ima još dvojicu sinova, Carlosa i Leona, koje je dobila s bivšim nogometašem Jerkom Lekom, s kojim je bila u braku od 2012. do 2017. godine.
Zaručili su se u listopadu 2021., a tada su krstili i svog sina.

Oboje priznaju da ne žure s planovima za drugo zajedničko dijete te da svakodnevno uživaju u euforičnoj kućnoj atmosferi sa svojim djecom.

'Čovjek snuje, a Bog određuje. Uživam u svojim trenutačnim ulogama i zaista sam zahvalna na svemu što imam u životu, a što će biti u daljoj ili bližoj budućnosti, vidjet ćemo', ističe Iva, a Bruno se nadovezuje u istom tonu.

'Lijepo nam je, uživamo u ovom životnom razdoblju, a što će nam donijeti sutra, vidjet ćemo', zaključuju.

 Prošle godine rekli su nam da će izgovoriti sudbonosno 'da', ali tek kada im to životne okolnosti dopuste.

'Potpuno smo neopterećeni u vezi s vjenčanjem. Dogodit će se sigurno, ali tek kada nam obaveze dopuste da sve organiziramo baš kako smo zamislili', kaže Iva.

To su uspjeli prošle godine u prosincu, baš na Ivin 35. rođendan. Na njihovom svadbenom slavlju u jednom zagrebačkom restoranu bilo je 20-ak uzvanika, a Iva je promijenila dvije vjenčanice.

Instagram, Senja Vild Iva i Bruno Petković