Bivša manekenka Iva Šarić na svom Instagram profilu pohvalila se obiteljskom putovanjem Rovinj i oduševila pratitelje. Naime, Iva se na odmor zaputila s trojicom sinova, a pokazala ja kako uživa u hrani, knjigama i pogledu na Rovinj.

Ipak, njene obožavatelje najviše je oduševila fotografija na kojoj najstariji sinčić Carlos u naručju drži najmlađeg brata Adriana.

'Karizmatična ljepotica', 'Naj moja', 'Ljubavice', neki su od komentara ispod ove objave.

Inače, njihov sin Adrian prošlog mjeseca proslavio je treći rođendan, a prekrasne obiteljske trenutke podijelila je Iva na društvenim mrežama. Podijelila i fotografiju torte čija je tema Munjeviti Jurić, poznatog lika iz crtić 'Auti', a na kojoj piše Adrian, piše Sport life.

Iva Šarić
Instagram 

Svojevremeno je Iva ispričala kako je Bruno divan otac.

'Adrian i on imaju neki poseban odnos koji samo njih dvojica razumiju. Dok je bio beba, Adrian je više bio privržen meni, ali što je stariji, više traži tatu, što je i sasvim normalno', rekla je Iva opisujući Brunovu roditeljsku brigu i posvećenost. 

Podsjećamo, Iva i Bruno su se vjenčali u prosincu prošle godine nakon četverogodišnje veze. Oni su 20. prosinca organizirali su dvostruko slavlje. 

Više fotografija Ive Šarić pogledajte u galeriji:

Instagram Iva Šarić