Glumac Dennis Quaid ovog četvrtka snimljen je na dodjeli nagrada 'CinemaCon' u Las Vegasu, a njegov mladolik izgled u 70. godini iznenadio je sve. Quaid se pojavio u društvu 39 godina mlađe supruge Laure Savoie, a njihova ljubav svojedno je šokirala obožavatelje. 

Upoznali su se na poslovnom događaju 2019. godine, dok je Laura još bila studentica poduzetništva. Oboje su kasnije rekli da je to bila ljubav na prvi pogled, a Laura je istaknula da nikada nije bila toliko zaljubljena kao u Denisa.

Dennis Quaid
ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

'Ne primjećujemo razliku u godinama. Nikada mi ni do koga nije stalo kao do nje. Imamo sjajnu vezu, a mogu samo reći da ljubav uvijek pronađe dobar put', komentirao je glumac jednom prilikom i istaknuo kako je Laura ljubav njegovog života.

Sudbonosno 'da' par je izgovorio 2020. i to nakon godinu dana veze. Vjenčali su se u Santa Barbari, a na ceremoniju nisu pozvali obitelj ni prijatelje.

Zanimljivo je da je Dennisov sin, glumac Jack Quaid stariji od njegove supruge Laure. Glumcu je ovo četvrti brak po redu. Prva supruga mu je bila glumica P.J. Soles s kojom je bio u braku od 1978. do 1983. Glumac je dobio sina s kolegicom Meg Ryan s kojom je bio u braku od 1991. do 2001.

Dennis Quaid
Profimedia 

Od 2004. do 2018. je bio oženjen s agenticom za nekretnine Kimberly Buffington s kojom je dobio sina i kćer. Glumac se ranije za The Guardian osvrnuo na dobnu razliku s Laurom o kojoj već godinama pričaju svi.

'Nisam tražio toliku dobnu razliku ili nekoga tko je toliko mlađi od mene. Upoznao sam je na poslovnom događaju i veza se postupno razvila. Ne možeš odlučiti u koga ćeš se zaljubiti. Ne zaljubljujem se lako', rekao je tada.

Više fotografija slavnog glumca kroz godine pogledajte u galeriji:

Profimedia Dennis Quaid je u braku s 39 godina mlađom Laurom, a lice je izmijenio zahvatima