Baby Lasagna upozorio je svoje obožavatelje da ne nasjedaju na lažan profil osobe koja se predstavlja kao on.

'Upravo mi je dano na uvid da prevaranti pokušavaju preko lažnog profila 'Baby Lasagna' kontaktirati pratitelje i od njih iznuditi novac. Ovim putem vam želim reći da to nisam ja te da ni pod razno ne dajete nikakav novac ili odgovarate uopće na poruke. Ako ste roditelj savjetujem da obratite pozornost na naše najmlađe jer su baš oni skloniji ovakvim prevarama. Hvala', poručio je.

Baby Lasagna
Instagram 

Uz mnoge druge koji su se već susreli s ovime, nedavno se na meti internetskih prevaranta našla i pjevačica Renata Končić Minea. Naime, Minea je sa svojim obožavateljima podijelila screenshot jednog komentara na Facebooku u kojem se dijeli lažna poveznica za kontaktiranje pjevačice.

'Next level scam, kad preveranti 'upozoravaju' na prevarante... Ovo je naravno fejk', napisala je.

Renata Končić Minea
Instagram 

'Ovdje sam jer moram upozoriti sve obožavatelje Minee da se čuvaju ovih prevaranata koji je lažno predstavljaju. Ona neće otvoriti Facebook račun da vam pošalje poruku, stoga ne vjerujte nikome tko kaže da je to ona. Ima samo jedan Facebook račun označen plavom kvačicom (verificirani račun) kojim upravlja njezin mrežni tim i osobni Telegram račun na kojem izravno komunicira sa svojim obožavateljima', stoji u komentaru.

Više fotografija Baby Lasagne pogledajte u galeriji:

Press Baby Lasagna