Pet hrvatskih gradova - Zagreb, Split, Zadar, Osijek i Umag - postat će istovremeno središta plesnog zbivanja 13. travnja, točno u podne. HRT poziva sve da dođu i pridruže se prepoznatljivoj koreografiji i pošalju zajedno podršku predstavniku Hrvatske na Eurosongu - Baby Lasagni.

Cijeli događaj snimat će kamere Hrvatske radiotelevizije, a emitirat će se u HTV-ovim emisijama: 'Dobro jutro, Hrvatska', 'Dnevnik', 'Kod nas doma', ali i na društvenim mrežama i web stranicama HRT-a.

Baby Lasagna
Robert Gašpert 

Ususret 68. Eurosongu koji će se održati u svibnju u švedskom Malmöu, Hrvatska radiotelevizija (HRT) je izuzetno ponosna na dosadašnji uspjeh i popularnost hrvatskog predstavnika Baby Lasagne.

Baby Lasagna
Instagram 

'Sretni što se ime Hrvatske pronosi diljem Europe voljeli bismo dodatno rasplesati Hrvatsku, poslati podršku našem predstavniku te pokazati djelić hrvatskih ljepota europskoj publici. Dođite na plesnu subotnju zabavu u vašem gradu. Pridružite nam se 13. travnja malo prije podneva sa svojom obitelji, djecom, bakama i djedama, prijateljima ili sami, i doživite jedinstvenu atmosferu Rim Tim Tagi Dim plesa. Nema boljeg načina da zajedno proslavimo ljubav prema glazbi i plesu i pošaljemo slike prekrasne rasplesane Hrvatske u Europu', poručili su s HRT-a.