Baby Lasagna, hrvatski predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu, ove nedjelje zabavio je publiku na predeurovizijskom partyju u Londonu. Lasagna na društvenim mrežama svakodnevno dijeli isječke iz privatnog života, a ovog puta zahvalio se obožavateljima koji su ga bodrili u Londonu i pokazao dijelić atmosfere.

'Ne mogu zamisliti drugog pobjednika', 'Najbolji od svih večeras', 'Postaje sve bolji i bolji', 'Ludilo, publika ga obožava', 'Apsolutni kralj', pisali su obožavatelji.

Inače, Lasagna je podijelio i neke fotografije iz šetnje gradom, a mnogi su primijetili da mu je kosa sada puno svijetlija nego inače.

undefined
Instagram 

Podsjećamo, Baby Lasagna dugo je držao prvo mjesto na kladionicama, no sad ga je s vrha skinuo švicarski predstavnik. Mladom Švicarcu Nemi i njegovoj pjesmi 'The Code' kladionice trenutno daju 19 posto šanse za pobjedu, dok Baby Lasagna ima 16 posto.

I dok mnogi tuguju zbog nove Lasagnine pozicije na kladionicama, on se ne zamara time. Na društvenim mrežama otkrio je da dan provodi kod kuće u najdražem društvu.

Više fotografija Baby Lasagne pogledajte u galeriji:

Press Baby Lasagna