Bivša pjevačica Lana Klingor Mihić na društvenim mrežama nerijetko dijeli isječke iz privatnog života, a ovog puta s pratiteljima je podijelila što su njene kćeri napravile u kućnom dvorištu.

'Ovo me dočekalo kad sam došla kući. Onda sam pitala cure: 'Što je ovo???'. Rekle su: 'Zakopale smo žabu jer svaka životinja zaslužuje počivati u miru u zagrobnom životu'. Tako sam ponosna na njih', napisala je Lana.

Lana Klingor Mihić
Instagram 

Inače, Lana je majka triju djevojčica, a svoju prvu kćer Kiaru odgojila je kao samohrana majka. Kasnije je pronašla sreću s Antom Mihićem, a zajedno su dobili kćeri Marlu i Miku. Par se upoznao na hokejaškoj utakmici Medveščaka, kluba s kojim je Antu povezao posao odnosa s javnošću, a vjenčali su se 14. svibnja 2013. godine.

PR stručnjakinja nedavno je gostovala u podcastu 'Mame kod Lane' voditeljice Lane Gojak Bajt, a ovom prigodom govorila je o majčinskim izazovima i otkrila .

'Kada je Marla imala 3 mjeseca zatrudnjela sam s Mikom, najmlađom kćeri. Ante je tada radio za jednu PR agenciju te ga nije bilo doma zbog posla. Drugi dan nakon poroda malene Mike, poslala sam šefu objavu za medije', otkrila je.Shvatila je da nešto moraju poduzeti pa je Ante dao otkaz i počeli su raditi skupa. Ispričala je da je najmlađa kći Mika rođena nešto ranije, a pri porodu su je jedva izvadili jer je pupčana vrpca bila prekratka.

'To je jedini razlog zašto se još nisam odlučila za četvrto dijete, jer se bojim rizika', rekla je Lana i dodala da je priželjkivala četvrto dijete, ali je Ante bio glas razuma i rekao da mogu u zamjenu za dijete uzeti psa.

Podsjećamo, Lana je profesionalna uzgajivačica pasa, a sada je otkrila da se punom parom priprema za sudjelovanje na Svjetskoj izložbi pasa koja se ove godine održava upravo u Zagrebu.

Više fotografija poznatih supružnika pogledajte u galeriji:

Instagram Lana Klingor Mihić i Ante Mihić su u braku od 2013.