Kandidatkinja sedme sezone 'Života na vagi' Silvija Temšić u show je ušla sa 129 kilograma, a kući se vratila sa 72.  Po struci inženjerka građevine, Silvija se u intervjuu za RTL.hr pohvalila novim poslom.

'Zaposlila sam se u građevinskoj firmi u uredu. Zadovoljna sam poslom, to je baš nešto drukčije. Prvi posao bio je na gradilištu, sada je to u uredu. To je neki novi sektor i zadovoljna sam. Želim što više poslova u građevini proći, pa ću vidjeti što mi je najzanimljiviji', rekla je.

Inače, Silvija je u emisiji pronašla ljubav s kandidatom Mislavom Vlašićem, a na društvenim mrežama nerijetko dijeli njihove posebne zajedničke trenutke. 

'Mislav i ja se i dalje motiviramo što se tiče treninga i zdravog načina prehrane. I dalje jedemo po prehrani koju smo imali u showu. Naravno, ne uskraćujemo si ako idemo na nekakvo druženje ili nekakav rođendan, nećemo si to uskratiti. Pripremam svaki dan hranu koju ćemo si nositi na posao', rekla je Silvija pa dodala:

'Što se tiče treninga, Mislav sad poslije operacije ne smije trenirati neke teže treninge u teretani, a meni se nedavno vratila ozljeda leđa, tako da moram to riješiti i krenuti na fizikalne terapije. Tako da smo, što se tiče žešćih treninga, na stand by-u su, ali se zato bavimo nekim laganim aktivnostima kao što je šetnja'.

Podsjećamo, Mislav je nedavno završio je na operaciji žući, a u razgovoru za RTL.hr tada je otkrio kako prolazi oporavak.

'Nisam bio u strahu zbog operacija, više su drugi bili, a posebno je Silvija bila u strahu. Odmah sam planirao i početi raditi u ponedjeljak, no ipak još neću moći, moram odmarati', rekao je.