Nekadašnji pjevač Bijelog dugmeta, Alen Islamović, nikada nije skrivao koliko mu znači njegova supruga Marjana, a kroz godine ju je nekoliko puta javno hvalio. Par se upoznao u Bihaću, gdje je Alen išao u osnovnu i srednju školu, a Marjana mu je sve od tada najveća podrška.

'S njom sam od njene 16. godine, znala je kakav mi je posao i kada su djeca ostajala s njom, znala je da je to bio njen zadatak. Kada sam bio na turnejama po šest, sedam mjeseci s 'Bijelim dugmetom', shvaćala je i to, znala je da volim glazbu. Kada sam bio slobodan onda sam bio stalno s njima, putovali smo, imao sam vremena i za njih', rekao je u nedavnom intervjuu za Kurir.

Inače, Alen i Marjana u braku su više od četiri desetljeća, a tijekom istog su dobili i dvije kćeri, Unu i Laru, dok danas imaju i unuke. Dok se kćeri s njim nikada nisu pojavljivale u javnosti, supruge je tu i tamo bilo, mada, kako je i sama isticala, nikada nije voljela previše se eksponirati.

Alen je u nastavku otkrio i čime se bavi u slobodno vrijeme i tako iznenadio svoje obožavatelje.

Alen Islamović progovorio o supruzi
Facebook 

'Moja obitelj je u Zagrebu, tamo sam s kćerima i unucima, a u Bihać kada odlazim, onda sam u poljoprivredi. Uzgajam plantaže lješnjaka, dosta vremena provodim u prirodi. Plantaža je formirana 2016. godine, i za tri, četiri godine će pokazivati zavidan neki rod, očekujem jako dobar prihod', rekao je.