Keanu Revees i njegova 5 godina mlađa djevojka, umjetnica Alexandra Grant ove subote pojavili su se na MOCA Gali 2024. te nisu mogli sakriti osmijehe tijekom cijele večeri. Keanu slovi za jednog od najomiljenijih holivudskih glumaca, zbog čega su mnogi bili oduševljeni kada je otkrio javnosti da je u sretnoj vezi.

Keanu Revees
Michael Tran / AFP / Profimedia 

Par se upoznao na jednoj zabavi 2009. godine, no dugo su bili isključivo u poslovnom odnosu. Prvi put su se zajedno pojavili u javnosti u studenom 2019. na 'LACMA Art + Film' galu u Los Angelesu, a od tada uživaju u ljubavi. Dok je većini fanova bilo drago što je opet našao sreću, drugi su kritizirali glumčevu odabranicu. Komentirali su Alexandrin izgled i isticali da zbog sijede kose izgleda kao da mu je majka, a ne partnerica.

Ipak, Revees je pronašao sreću s Alexandrom nakon dugo godina patnje i nesreće u ljubavi. Naime, njegovu vezu s Jennifer Syme upropastila je tragedija kada im se 1999. godine rodila mrtvorođena kći, u osmom mjesecu trudnoće. Par se brzo nakon toga razišao, a Jennifer je potom poginula u automobilskoj nesreći. 

Keanu Reeves i Alexandra Grant zajedno su od 2019. godine
Profimedia 

Inače, Alexandra je jednom prilikom osvrnula na brojne kritike na račun njenog izgleda, a svojim odgovorom jasno je dala doznanja da se ne planira mijenjati zbog drugih.

'Ja sam žena visoka 185 centimetra i imam bijelu kosu. Znate, ideja o tome da se morate uklopiti... Da sam željela izgledati poput Kim Kardashian morala bih otići na operaciju i odrezati 30 centimetara svojih nogu', rekla je Alexandra u jednom intervjuu. 

Više fotografija slavnog para pogledajte u galeriji:

Profimedia Keanu Reeves i Alexandra Grant zajedno su od 2019. godine