Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MLADEN VOJIČIĆ TIFA O ODNOSU S ISLAMOVIĆEM NAKON ŽESTOKOG SUKOBA: 'Poslije Budve...'

Sukob Alena Islamovića i Mladena Vojičića Tife česta je tema u medijima, a Tifa je sada progovorio o njihovom odnosu.

Mladen Vojičić Tifa Izvor: youtube/screenshot

Rock pjevač Mladen Vojičić Tifa je u intervjuu za Dnevni avaz komentirao medijske napise o njegovom neslaganju s kolegomAlenom Islamovićem.

Podsjetimo, na nedavnom koncertu na Beer festu, Tifa je navodno poludio, bacio bubicu i otišao s bine kad je Alen otpjevao njegov dio pjesme.

'To je apsolutno netočno. Alen i ja smo u dobrim odnosima. Poslije Budve, mi smo 'zdravo za zdravo', vidimo se na bini... Sada na Ušću, nema apsolutno veze s onim što su pisali. Jedino što se dogodilo, pa je neko pogrešno protumačio - na samom početku koncerta, kada Goran nije znao odakle ide pjesma, ja sam poludio i kazao: 'U p***u materinu.' To nije bilo upućeno ni njemu niti bilo kome, nego općenito', ispričao je glazbenik.

Podsjetimo, prije nekoliko godina je odjeknula i vijest da su se na dočeku 2018. u Budvi porječkali, a zatim i navodno potukli. Pisalo se kako pjevači Bijelog dugmeta nisu htjeli zajedno biti na pozornici. Blic je od neimenovanog izvora doznao da je Islamović izašao prvi, a kad je bio red na Tifu, ovaj se nije htio maknuti i otpjevao je neke pjesme koje su u Tifinom repertoaru. Kad se Islamović maknuo s pozornice, Tifa je počeo psovati, a ovaj ga je udario glavom u čelo. Nastavili su se tući dok ih osiguranje nije razdvojilo.

Povezane vijesti

Magazin

Royals