Baby Lasagna, hrvatski predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu, dugo je držao prvo mjesto na kladionicama, no nedavno ga je s vrha skinuo švicarski predstavnik. Mladom Švicarcu Nemi i njegovoj pjesmi 'The Code' kladionice trenutno daju 24 posto šanse za pobjedu, dok Baby Lasagna ima 16 posto. Lasagna je sada prokomentirao svoj pad.

'Sad smo na drugom mjestu i sad mi je malo lakše, barem me više nitko ne pita za to. Volim doći kod svojih roditelja i ne pričati previše o ovome što se sada događa. Tata mi krene s pričom kako je auto vodio kod mehaničara i slično', ispričao je u emisiji 'Kod nas doma'.

Baby Lasagna je ovih dana boravio u Madridu i Londonu gdje je promovirao svoju pjesmu. Sada se vratio u Hrvatsku i prokomentirao kako je bilo na nastupima.

'Bilo je fantastično, kako u Madridu tako i u Londonu. I sad nam slijedi Amsterdam idući tjedan. Bilo je super, posebno su mi u oko upale Slovenija, Srbija i Italija. Oni su mi u ovom trenutku možda najdraži. Iako, i Švicarska, otkako se popela na kladionicama, poslušao sam pjesmu, i pjesma ubija', ispričao je.

Baby Lasagna
Robert Gašpert/Luka Cerovina 

Podsjetimo, naš predstavnik na Eurosongu će nastupati sedmi po redu u prvoj polufinalnoj večeri. Eurosong se ove godine održava, 7., 9. i 11. svibnja u Malmö Areni u Švedskoj.

Više njegovih fotografija pogledajte u galeriji:

Press Baby Lasagna