Tim nagrade Cesarica uručio je Baby Lasagni statuu za Hit siječnja za pjesmu 'Rim Tim Tagi Dim', ali u nesvakidašnjem okruženju. Teretana je jedno od njegovih omiljenih mjesta, a kako kažu, tamo su ga odveli da se osjeća što ugodnije.

'Pa ja nisam znao da ću danas na snimanju ovog intervjua dobiti statuu, wow, hvala vam!', rekao je Baby Lasagna nakon što mu je uručena Cesarica za Hit siječnja.

Marko je u intervjuu otkrio da želi biti pjevač kad odraste, ali i što će biti u nekom njegovom idućem spotu i vjerojatno je točno ono što biste očekivali da bude - istarski boškarin. Kao i mnogi njegovi obožavatelji i on je fan serije 'The Office'. Ali nije tek običan fan, očito, s obzirom na to da je poslije pobjede na Dori pobjegao s aftera nakon 15 minuta u sobu gledati omiljene epizode.

'Pitaj moje bližnje, konstantno je upaljena kod mene doma ta serija', kaže Marko. U videu je prošao kroz kviz s 99% točnosti.

Baby Lasagna
Press 

'Svakom drugom rečenicom nam je otkrio nešto novo iako nismo mislili da je to više moguće s obzirom na to da je dao veliki broj intervjua', rekao je Danijel Matkov iz Cesarica tima koji je razgovarao s Markom.

Jedno od većih iznenađenja je da bi nakon Eurosonga volio otputovati u Edinburgh da se odmori, vjerojatno nakon što prvo pozdravi svoje mačke i svoj Umag.

Spot za pjesmu 'Rim Tim Tagi Dim' dosegao je skoro 2 milijuna pregleda, pjesma se ne skida ni s europskih ni domaćih top lista i streaming platformi. Pjesma je to kojom je Baby Lasagna pobijedio na Dori i kojom će u svibnju predstavljati Hrvatsku na Eurosongu.

Baby Lasagna
Press